in ,

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Zlăvog Alexandru este întâi de toate un cunoscut producător de film. Dacă nu știai asta despre el, ai văzut cu siguranță filmele pe care le-a produs.

Cine este Zlăvog?

Filmele pentru care este recunoscut sunt Petrecere privată și Happy Meal.

Ce vârstă are Zlăvog?

Zlăvog s-a născut în București și are vârsta de 34
de ani. În capitală își și desfășoară activitatea care l-a consacrat în rândul influencerilor din România, numărându-se printre cei mai urmăriți.

Biografia lui Zlăvog

La bază, Alexandru Zlăvog este actor și absolvent al UNATC. Zlăvog este o persoană care știe că în ciuda vizibilității sale din mediul online, nu îi poate ajuta pe toți cei care au nevoie. I se pare important ca noi toți să folosim aceste canale pentru a vorbi în spațiul public despre diverse probleme, chiar și despre subiecte sensibile, cum ar fi sănătatea mintală, însă câtă vreme o facem în termeni rezonabili.

Îi place să fie flexibil în gândire și să își dea voie să se lase convins de argumente. Asta l-a ajutat de multe ori în ceea ce privește opiniile sale expuse atât de fără perdea publicului. În cele din urmă, personalitatea sa, împreună cu talentul, au făcut ca pasiunea sa să devină meserie.

Cariera lui Zlăvog

Studiile sale la UNATC și abilitățile actoricești l-au condus pe Zlăvog către un job în calitate de producător la o agenție de publicitate. Împreună cu Silviu Faiăr comentează probleme sociale în Grădina maicii domnului virtuală și nu fac deloc economie de umor și sarcasm indiferent de cât de sensibile ar fi unele dintre subiectele pe care le abordează.

În primii doi ani de carieră în calitate de creator de conținut, Zlăvog a reușit să strângă aproape 30K de persoane care îi urmăresc înregistrările. În prezent, canalul pe care Zlăvog încarcă ceea ce creează alături de foarte cunoscutul vlogger Silviu Faiăr, este Twitch. Pe Instagram are peste 30.6K urmăritori, iar toate aceste cifre ne arată că acesta are, la fel ca alți influenceri, o mare responsabilitate.

Pentru Petrecere privată a fost nominalizat la rubrica cel mai bun scurtmetraj românesc în cadrul Anonimul International Independent Film Festival, dar și la NexT International Film Festival și la Les Arcs European Film Festival. În 2015 a fost manager de producție pentru scurtmetrajul Te mai uiți și la om.

 

În anul 2022, Alexandru Zlăvog a lăsat camerele de filmare și a participat la emisiunea televizată Chefi la Cuțite. În cadrul celui mai urmărit concurs de gătit, Zlăvog a fost susținut de celebrul vlogger Silviu Faiăr. Ca urmare a participării sale la acest show, telespectatorii au aflat că vloggerul se pricepe nu doar la film, ci și la… a găti șnițel vienez. Asta fiindcă tânărul i-a cucerit pe chefi cu preparatul austriac pe care l-a pregătit.

Cariera sa vine cu o mare responsabilitate și mai ales cu presiunea constantă că societatea poate să judece mai aspru un influencer decât ar face-o în legătură cu o persoană anonimă. Într-un interviu pentru Hotnews, Zlăvog declara:

Sincer, uneori simt că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap, pentru că pot face ceea ce fac, în loc să stau 12 ore pe zi la un birou, și să-mi compromit bunăstarea și sănătatea doar pentru a putea spera la ceva mai mult decât subzistență. Ca atare, faptul că oamenii sunt cu ochii pe mine și poate chiar caută activ să mă prindă pe picior greșit mi se pare rezonabil și-o privesc ca pe o provocare.

Tu știi cine este Zlăvog? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile, mesajele și, nu în ultimul rând, sugestiile voastre. Despre cine mai dorești să citești pe site-ul nostru? Nu ezita să ne spui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Florina Toma: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Florina Toma: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Adryana Oltean: Cine este, vârsta, biografia, cariera