in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 15 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că prințul Harry s-a născut pe 15 septembrie?

O persoană celebră născută pe 15 septembrie este Prințul Harry, cunoscut și sub numele de Prințul Henry de Wales. Prințul Harry, persoana despre care s-a vorbit cel mai mult, cred, în ultimii doi ani, este membru al familiei regale britanice și este fiul mai mic al Prințului Charles și al Prințesei Diana.

Este cunoscut pentru munca sa de caritate și serviciul militar, precum și pentru căsătoria cu Meghan Markle, care a generat o atenție semnificativă în presă.

Tommy Lee Jones s-a născut în 1946 și este un actor american cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „The Fugitive”, „Men in Black” și „No Country for Old Men”.

Dan Marino este un fost fundaș de fotbal american, născut în 1961, care a jucat pentru Miami Dolphins. De asemenea, el este considerat unul dintre cei mai mari fundași din istoria NFL.

Tom Hardy este un drăguț actor britanic, născut în 1977, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „Inception”, „Mad Max: Fury Road” și „The Dark Knight Rises”.

Amy Davidson este o actriță americană.  A devenit cunoscută publicului larg pentru rolul Kerry Hennessy din serialul TV „8 Simple Rules”.

Chelsea Kane este o actriță și cântăreață americană cu care am crescut. Ea a apărut în emisiuni Disney Channel precum „Jonas” și „Fish Hooks”. Tu îți mai aimntești de ea?

Oliver Stone s-a născut în 1946 și este un regizor american cunoscut pentru regia filmelor precum „Platoon”, „JFK” și „Natural Born Killers”.

Câte din aceste persoane celebre cunoști și, mai important, îți împarți ziua de naștere cu ei? Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne care este preferatul tău și de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nadina Ioana

Ce zodie e Nadina Ioana – și ce spune asta despre ea

Tu ce carte din BookTok ești?