in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 13 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Roald Dahl s-a născut pe 12 septembrie?

Roald Dahl a fost un iubit autor britanic, cunoscut pentru cărțile sale pentru copii, inclusiv „Charlie și fabrica de ciocolată”, „Matilda” și „The BFG”. Tu ce carte semnată de el ai citit?

Niall Horan este un cântăreț și compozitor irlandez care a câștigat faima ca membru al trupei de băieți One Direction. Asta, cel puțin, înainte de a urma o carieră solo de succes.

Ben Savage este un actor american, care s-a făcut cunoscut de publicul larg pentru rolul lui Cory Matthews din popularul serial TV „Boy Meets World.”

Stella McCartney este o celebră creatoare de modă britanică. Ea s-a făcut cunoscută pentru liniile ei de îmbrăcăminte sustenabile și prietenoase cu animalele.

Jacqueline Bisset – actriță engleză cunoscută pentru filme precum „Bullitt”, „Murder on the Orient Express” și „The Deep.”

Swizz Beatz este un producător de discuri, rapper și DJ american cunoscut pentru activitatea sa în industria muzicală și pentru colaborările cu diverși artiști.

Napoleon Bonaparte a fost liderul politic și militar francez care a devenit proeminent în timpul Revoluției Franceze și a devenit împărat.

Mel Tormé a fost un cântăreț, compozitor și actor american, cunoscut pentru stilul său vocal deosebit și hituri precum „The Christmas Song”.

Tavis Smiley este un jurnalist și autor american, cunoscut pentru faptul că moderează emisiunea „The Tavis Smiley Show” la PBS și pentru munca sa în promovarea problemelor afro-americane.

Jean Smart este o actriță americană cunoscută pentru rolurile sale versatile din film și televiziune, inclusiv „Designing Women”, „Frasier” și, mai recent, „Hacks”.

În final, Thomas Müller este un fotbalist profesionist german. El s-a făcut cunoscut pentru succesul său alături de echipa Bayern Munchen, dar și pentru activitatea sa din echipa națională germană.

Care e preferatul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Expresii ale fetelor explicate băieților

Expresii ale fetelor explicate băieților

Logitech Pop Keys

Logitech Pop Keys, gadgetul Generației Z: Merită investiția?