in ,

OMGOMG

Totul despre Zbîr: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Descoperă acum evoluția unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România, Zbîr!

Totul despre Zbîr Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Zbîr se numără printre cei mai influenți creatori de conținut din spațiul online românesc la ora actuală. Canalele lui de Social Media sunt în continuă creștere, dar platforma care rămâne cel mai aproape de sufletul său este și cea pe care a postat conținut prima dată, Youtube. Astfel că, din 2018 și până în prezent, a reușit să adune o comunitate de 1.27M de subscrieri care îi urmăresc constant cu interes conținutul.

Cine este Zbîr?

Andrei Zbîrnoaia, alias Zbîr, este un creator de conținut și vlogger care își dorește prin conținutul pe care îl creează să le aducă oamenilor zâmbetul pe buze. Din acest motiv, și-a dreptat în special conținutul către sfera de divertisment. În plus, conținutul său are o priză bună la public deoarece acesta este formată preponderent din tineri, dar, cu ușurință, ideile sale creative pot fi segmente și de alte segmente de vârstă.

Ce vârstă are Zbîr?

Conform Famous Birthdays, vlogger-ul s-a născut pe 7 Februarie 1998, iar, în prezent, are vârsta de 26 de ani. Hmm 🤔… vorbim despre un bărbat sub semnul zodiacal al Vărsătorului. Cu siguranță, cele mai bune calități ale acestei zodii le putem remarca și la Zbîr – creativitatea debordantă, grija față de comunitate și cei apropiați, precum și inteligența care se reflectă în strategiile sale de promovare a conținutului.

Cu cine este într-o relație?

Chiar dacă nu îi place să destăinuie foarte multe aspecte din viața sa privată, știm de pe rețelele sociale că este într-o relație de lungă durată cu Denisa Glim. Cei doi postează conținut frecvent împreună, iar urmăritorii lor se bucură să îi vadă în acest format.

@denisaglim

♬ What’s New Scooby-Doo? – Simple Plan

Chiar dacă la început relația lor nu părea evidentă în ochii publicului din online, Denisa a menționat acum un an în videoclipul „Va Răspund la Întrebări în Mașină” că ea și cu Zbîr sunt într-o relație de 9 ani, ceea ce înseamnă că anul acesta împlinesc 10 ani în care nu s-au plictisit niciodată unul de celălalt.

La întrebarea roșie, dacă urmează, sau nu, să se căsătorească, atât Zbîr, cât și Denisa au menționat că s-au gândit la acest aspect al vieții lor personale, dar rămâne de văzut cum și când cei doi vor face marele pas.

Cum arată până acum evoluția sa în online? 

2013

Chiar dacă vizibilitatea i-a crescut exponențial în ultimii 3-4 ani, Zbîr a început să activeze pe Youtube încă din anul 2013, când posta alături de prietenii săi trucuri cu BMX-ul. „VLOG THE FISH”, predecesorul actualului său canal de succes, are 161K de subscriberi, iar videoclipurile de pe canal sunt privite cu nostalgie de comunitatea lui din prezent.

2016

Zbîr menționa că în jurul anului 2016 a făcut o trecere de la conținutul axat pe BMX la cel de tip vlog, în care postea pasaje din viața sa de zi cu zi. VLOG THE FISH încă era un canal activ în care puneau suflet atât creatorul de conținut, cât și prietenii săi. Pentru a rămâne constanți, diferite persoane filmau și editau videoclipurile urcate.

2017

Ajunge printe finaliștii competiției THE NEXT BIG VLOGGER, în echipa lui #iliesvlogs. Atunci un public mai larg a făcut cunoștință pentru prima dată cu potențialul lui Zbîr, care nu s-a făcut remarcat doar prin creativitate, dar și profesionalismul cu care își edita videoclipurile. De asemenea, a fost printre favoriții competiției și mulți și-ar fi dorit să-l vadă marele câștigător.

2018-2019

Tot în 2017, Zbîr a dat bac-ul și a plecat în Marea Britanie pentru a urma cursurile universitare în cadrul London South Bank. Acolo a terminat facultatea de film deoarece își dorea, ca plan B, să devină regizor.

În perioada 2018-2019, revine periodic în România și încearcă să-și creeze o bază de conexiuni, însă renunță for a moment la vlogging. VLOG THE FISH walked so canalul Zbir could run. Pe 22 decembrie 2018 postează primul său videoclip pe canalul care are în prezent peste 1M de subscriberi – Teaser-ul „SINGUR ACASA”, by Lino Golden x Vlad & Cristi Munteanu. As a fun fact, tot Zbîr s-a ocupat de regia clipului muzical „Sus Ca Jordan” a lui Lino.

2019 până în prezent

Pe proaspătul său canal, Zbîr a crescut gradual prin încercarea de a integra și adapta în România diferitele trenduri care rulau deja în străinătate. Chiar dacă a creat un adevărat business din imaginea sa, vlogger-ul menționa într-un interviu pentru CANCAN că:

„Pasiunea mea nu era să fac bani ca să trăiesc mai bine, ci să fac bani ca să pot face clipuri mai bune.”

În spatele succesului canalului său stau numeroși factori. El s-a apucat pe vremea când consumatorii din online nu erau atât de exigenți în ceea ce privește calitatea videoclipurilor, însă, în întreaga sa activitate, Zbîr a investit cei mai mulți bani în calitatea care să-i satisfacă urmăritorii. Pe lângă motivație și perseverență, a reușit să creacă și prin perspectiva lui clară de business, iar 255,735,966 views, cu siguranță, au fost adunate și prin farmecul personal.

Sursă imagini Instagram: @andreizbi

Zbîr pe Social Media

Zbîr a investit mult în cariera sa online, iar cifrele vorbesc de la sine: 1.5M urmăritori pe TikTok, 1.27M de subscriberi pe Youtube, 729K de urmăritori pe Instagram. Prognoza de urmăriri și aprecieri se arată la fel de însorită, ceea ce înseamnă că Zbîr va rămâne la fel de relevant și în perioada următoare,

Pentru un info sau recomandare despre Zbîr, lasă-mi părerea ta în comentarii 👇, iar pentru o mică bârfă cinstită, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Anda Radu

Totul Despre Anda Radu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Fabius Antal

Totul despre Fabius Antal: Cine este, Carieră, Relație