AdorAdor DrăguțDrăguț

Totul despre zaSami: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Citește acest articol și află câteva detalii despre viața gamerului, zaSami!

Totul despre zaSami

Samuel Dicu, cunoscut pe YouTube sub numele zaSami, se numără printre gamerii de seamă din România, de la ora actuală. Pe zi ce trece, el devine din ce în ce mai vizibil în ochii urmăritorilor, acest lucru fiind demonstrat prin cifrele de pe Social Media, care sunt pe o pantă ascendentă continuă.

Dacă rămâi alături de mine, vei afla câteva lucruri nice despre gamerul zaSami, dar și despre parcursul pe care el l-a avut în lumea YouTube-ului, începând cu anul 2012, până în prezent.

Cine este Zasami?

zaSami este un content creator român, în vârstă de 27 de ani, care s-a născut pe data de 21 Martie. Fiind născut pe această dată, știm că este zodia Berbec, lucru care ne face să credem că are o personalitate perseverentă și agilă.

Acesta, preferă să păstreze pentru el, detaliile legate de locul nașterii și informațiile despre studiile pe care le-a urmat de-a lungul timpului, însă are grijă să compenseze cât de mult se poate cu munca și cu contentul pe care îl prezintă în fața urmăritorilor, astfel încât să fie cât mai prezent și transparent.

Sursă Imagini Instagram: @zasami.yt

Cariera lui Zasami

zaSami și-a început cariera în mediul online încă din anul 2012, când și-a făcut debutul filmând serii de Minecraft Roblox și Fortnite. Acestea fiind unele dintre cele mai cunoscute jocului ale perioadei respective,zaSami s-a făcut rapid remarcat pe YouTube, adunând într-un timp scurt, un număr considerabil de mare de abonați.

Chiar și în prezent continuă să posteze pe YouTube, seriile dragi sufletului lui cu Minecraft.

De-a lungul timpului, acesta a avut parte și de diverse colaborări cu content creatori români renumiți, precum iRaphahell, Mitzuu, Gannicus96 și mulți alții.

O modalitate prin care să se apropie și mai mult de urmăritorii lui, a fost deschiderea unui shop online, intitulat zaSami Official Shop, unde soritorii pot găsi tricouri, hanorace, fesuri, șepci și multe alte produse, de diferite forme, culori și mărimi.

Cum stă Zasami pe Social Media?

Pe canalul de YouTube, numit zaSami, acesta este urmărit de 686k subscribers, iar aici postează videoclipuri de tip gaming, filmând în special serii de Minecraft și Fortnite. Totuși, periodic postează și vloguri, reacții și videoclipuri amuzante, prin intermediul cărora îi pune pe abonați la curent cu cele mai recente evenimente petrecute în viața lui.

Unul dintre videoclipurile sale cele mai vizionate, este intitulat „M-am jucat pe Fortnite China – Cum este?”. Un alt videoclip popular este intitulat „Nu vrei să râzi!?” În mai 2020, el a postat „Reacționează la TikToks cu Fortnite!”.

Pe zaSami îl poți găsi, de asemenea și pe Instagram, unde este urmărit de aproximativ 133k followeri, Aici, el postează content alături de iubita lui, dar și din călătoriile în care cei doi se relaxează împreună, diverse campanii de promovare, dar și colaborări și evenimente la care ia parte.

Relația lui Zasami

zaSami este logodit cu Andreea Secman, pe care a cerut-o în căsătorie, într-una dintre călătoriile lor, în August 2023.

Cei doi și-au început relația undeva pe la începuturile anului 2020, iar de atunci, au rămas împreună.

Andreea Secman este și ea pasionată de Social Media, contul ei de Instagram fiind focusat pe content de tip lifestyle, fashion și beauty. Totodată, aceasta este activă și pe TikTok, unde are peste 200k urmăritori.

În urmă cu câteva luni, el a postat pe canalul de YouTube un videoclip, în care anunța faptul că cei doi s-au mutat împreună, într-un apartament nou.

Sursă Imagini Instagram: @zasami.yt

Tu îl cunoșteai pe zaSami?

Ce părere ai despre el? Spune-mi părerea ta în comentarii, iar dacă ai un pont despre acesta, și vrei să-l împărtășești cu cineva, nu ezita să-mi lași mesajul tău, chiar aici! 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Karim Mihai Țiriac: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Karim Mihai Țiriac: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Ovidiu Pătrașcu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație