in ,

AdorAdor

Totul despre Zappy TV: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație

Citește acest articol și vei descoperi detalii captivante despre gamerul Zappy TV!

Totul despre ZappyTV

Marius Boeriu, cunoscut în mediul online, sub numele de Zappy TV, este un icon al YouTube-ului românesc, care reușește să surprindă chiar și astăzi, prin tipul de content pe care îl postează. Acesta și-a făcut debutul în lumea online, făcând ceea ce îl pasionează cel mai mult, și a devenit cunoscut pentru sesiunile lui de gaming online, în special pentru sesiunile de MineCraft.

Citind acest articol, vei afla câteva dintre cele mai semnificative detalii despre viața lui ZappyTV, dar și despre parcursul lui în mediul online.

Cine este Zappy TV?

Zappy TV are vârsta de 25 de ani și s-a născut pe data de 27 Iunie. Fiind născut pe această dată, știm sigur că este zodia Rac.

S-a născut în România, mai exact în Târgu Mureș, iar în prezent locuiește în orașul Cluj-Napoca alături de iubita lui.

El este cunoscut pentru pasiunea lui pentru crearea de conținut, în special pentru seriile de gaming și videoclipurile amuzante, abordate sub forma unor parodii. De asemenea, el s-a consacrat în mediul online prin seriile de gaming, abordând jocuri precum: MineCraft, Counter Strike, Fornite și Grand Theft Auto.

În cadrul unui videoclip de tip Q&A, Zappy TV, spune că această carieră în YouTube l-a schimbat radical, și că este foarte recunoscător pentru această oportunitate, dar și pentru urmăritorii lui, fără de care, nu ar fi ajuns unde este astăzi.

„YouTube-ul m-a dezinhibat foarte tare, m-a scos din stadiul de a deveni un antisocial!”

În cazul în care ești pasionat de seriile de tip anime, află că Zappy TV este un urmăritor fidel al seriei Naruto.

Sursă Imagini Instagram: @zappy_tv

Cariera lui Zappy TV

Zappy TV și-a început cariera pe YouTube în anul 2014, sub numele VlogulLuiZappy, urmând ca ulterior să-l schimbe în Zappy TV.

Pe lângă YouTube, acesta a studiat profilul de Comunicare și Relații Publice, din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Are de asemenea, o colaborare longevivă brandul de gaming și tech, G2A.

Recent, a participat alături de TheRealRed, la Testul Poligraf (Detectorul de minciuni), de pe canalul lui Selly.

Cum stă Zappy TV pe Social Media?

Pe YouTube, este urmărit de peste 680k subscribers, iar aici postează în mod constant videoclipuri de tip gaming, parodii, dar și altele. Această constanță, ne transmite faptul că el este într-adevăr pasionat și ancorat în munca lui.

Pe platforma Instagram, Zappy TV este urmărit de 138k followeri, unde postează content din călătoriile pe care le organizează în timpul lui liber. Tototată, este și locul în care acesta face anunțuri de ultimă oră legat de noile videoclipuri pe care urmează să le posteze, live stream-uri, sau colaborări și evenimente la care participă.

Pe Zappy TV, îl poți găsi și pe TikTok, unde are aproximativ 90k urmăritori, și unde postează conținut asemănător cu cel de pe YouTube, și mai exact, scurte videoclipuri de tip reaction și gaming.

El are de asemenea și un canal de Twich, numit ZappyTeve, pe care postează Live Streams. Pe acest canal, el a reuși performanța de a acumula peste 4 milioane de vizualizări, doar cu seria MineCraft.

Relația lui Zappy

Tânărul youtuber este într-o relație de lungă durată cu Bianca Cornaciu. Tânăra activează în zona comunicării, relațiilor publice și marketing-ului, iar pagina ei de Instagram ne indică faptul că a studiat în orașul Cluj-Napoca.

Nu cunoaștem cu exactitate momentul formării cuplului, însă știm că cei doi au început să se afișeze pe Social Media, încă din anul 2018.

Datorită faptului că relația lor de cuplu, este atât de închegată și de lungă durată, Zappy TV a cerut-o în căsătorie pe Bianca, într-una dintre călătoriile lor din Italia.

Aceștia au făcut anunțul online, pe platforma Instagram, pe data de 17 Martie 2024.

Sursă Imagini Instagram: @zappy_tv

Pentru recomandări poți folosi secțiunea de comentarii, iar pentru un pont, poți să-mi lași mesajul tău aici!

Iar dacă ai și alte curiozități, poate despre alte persoane pe care le urmărești, poți să ne scrii fără ezitare pe Instagram, Facebook sau TikTok!

Have a nice day and take care of your soul! 😍🥰🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Sorin Pârcălab: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Sorin Pârcălab: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Andrei Deiu

Totul despre Andrei Deiu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație