OMGOMG DrăguțDrăguț

Totul despre Zannidache: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Descoperă acum câteva detalii despre tânărul Zannidache!

Totul despre Zannidache

Zannidache este un nume care a început să devină din ce în ce mai cunoscut în lumea artistică contemporană, artăgând atenția prin originalitatea și profunzimea muzicii sale. Acesta a reușit să își depășească limitele, în special în urma participării lui la concursul televizat „Survivor România”, continuând să surprindă cu aparițiile lui incendiare.

Citind acest articol vei descoperi câteva dintre cele mai relevante detalii despre viața artistului și content creatorului, Zannidache.

Cine este Zannidache?

Zannidache Humbert Edmond, cunoscut sub nickname-ul ZANNI, are vârsta de 26 de ani, fiind născut pe data de 20 Septembrie.

Zannidache este un cântăreț și content creator român, care a devenit vizibil în mediul online prin intermediul platformei TikTok, unde obișnuia să posteze conținut de comedie și muzică.

Sursă Imagini Instagram: @zannidache

Cariera lui Zannidache

Chiar dacă până la vârsta de 6 ani, acesta a crescut într-un orfelinat din România, a învățat rapid să facă față provocărilor vieții, fiind mânat în primul rând, de dorința de a-și depăși condiția și de a deveni cel mai bun în ceea ce face. Astfel, s-a implicat în diverse activități care să-l stimuleze și să-i dea doza necesară de adrenalină, de care avea nevoie.

A început să devină vizibil în mediul online, în momentul în care a decis să își creeze primul cont de TikTok, în anul 2019.

În 2020, acesta a participat la concursul televizat de pe Antena 1, numit Chefi la Cuțite, show-ul culinar care aduce în prim-plan competiția acerbă dintre chefi și pasionații de gătit, oferind astfel un spectacol plin de emoție, creativitate și talent culinar.

Un an mai târziu, în 2021, acesta a devenit concurent cu dreptul depline în cea de-a doua ediție a concursului televizat „Survivor România” care se difuza la acea vreme pe Kanal D, pe care l-a și câștigat, devenind astfel deținătorul marelui trofeu.

După experiența junglei sălbatice, oportunitățile au început să apară în viața lui Zannidache, în special în domeniul muzical. Astfel, Zannidache a scos mai multe melodii, care au devenit rapid virale pe YouTube. Câteva dintre acestea au fost făcute și în colaborare cu artiști de renume din România, precum Alex Velea, Bogdan DLP, George Talent, IulyNeamtu, Andreea Bostanica, și mulți alții.

Poți urmări cea mai recentă melodie de pe canalul de YouTube, aici:

Tot pe 2021, acesta și-a făcut apariția într-una din edițiile emisiunii televizate Iumor, de pe Antena 1, despre care, spune el că a fost „Primul roast în roast”.

Trei ani mai târziu, în 2024, Zannidache a participat și la cea de-a cincea ediție a emisiunii „Survivor România”, intitulată de această dată „Survivor România All Stars„, de pe PROTV, care a început în data de 16 ianuarie. Foarte recent, a avut loc marea finală, din care, și de această dată, Zannidache a ieșit câștigător, devenind astfel concurentul care deține în prezent, două trofeuri marca „Survivor România”.

Totul despre Zannidache

Sursă Imagine Instagram: @zannidache

Cum stă Zannidache pe Social Media?

Pe platforma Instagram, tânărul este urmărit de peste 307k followeri. Aici, el postează content cu privire la cele mai recente evenimente din viața lui. Chiar și pe perioada șederii lui în sălbăticia Republicii Dominicane, contul lui de Instagram a fost activ și constant în ceea ce privește numărul postărilor.

Așadar, în cazul în care îți dorești să fii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, poți să dai un check pe pagina lui de Instagram @zannidache.

Pe YouTube, canalul lui are aproximativ 98k abonați, iar aici, contentul lui este focusat pe melodiile pe care le scoate singur sau în prezența altor artiști, videoclipuri de tip vlog, sau videoclipuri în care reacționează  la comentariile pe care le primește online.

Pentru recomandări și sugestii lasă-ne un mesaj în comentarii, iar dacă ai un pont nice pentru mine, aștept mesajul tău aici!

Have a nice day! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Zbîr Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Zbîr: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Gardienii Planetei, o experiență multisenzorială despre cele mai mari creaturi de pe planetă, din 7 iunie în cinema

Gardienii Planetei, o experiență multisenzorială despre cele mai mari creaturi de pe planetă, din 7 iunie în cinema