in , ,

AdorAdor

YOUR MASCARA STORY | Cine iubește Maybelline Colossal, mâna sus 🙌 Hai să descoperi povestea Lorenei Șerban cu acest produs

Fiecare dintre noi are o istorie specială cu acel produs de make-up. Fie că este vorba despre un ruj aparte, despre o paletă memorabilă sau despre o mascara pe care am recunoaște-o dintr-o sută, toate avem un produs care ocupă un loc special în inimile și în  viețile noastre. Poate fi cel mai remarcabil sau banal dintre instrumente, caracteristicile sale sunt oarecum irelevante și pălesc în fața a ceea ce reprezintă de fapt: mica pensulă fermecată sau paletă magică ce ne-a inițiat în arta machiajului. Este instrumentul cu ajutorul căruia ne-am pictat primele opere și, ca atare, în spatele lui se ascunde o poveste frumoasă a noastră, la început de drum.

În cazul Lorenei Șerban, acest produs special este mascara. Povestește chiar ea, nostalgic, cum prima ei amintire cu și despre mascara are loc în 2013, când a primit de la Moș Nicolae prima ei mascara. E oarecum înduioșător, privind-o pe Lorena de acum, să ne-o imaginăm pe ea ca mic copil, deschizând, cu o sclipire în ochi, cadoul în cauză. Nimeni nu cred că ar fi putut pe atunci să prevadă cât de importantă va fi acea mascara.

@serbanlorena Cine iubește maybelline colossal, mâna sus ✋nu ai cum sa nu ramai surprinsă de rezultatul before and after! #maybelline #makeup #mascaramaybelline #paidprojectbymaybelline ♬ sunet original – Serban Lorena

Așadar, Lorena, la fel ca multe dintre noi, și-a început „cariera” în lumea make-up-ului cu o mascara. Iar, pentru acelea dintre noi care suntem fane Maybelline, familiaritatea față de povestea ei crește atunci când aflăm că nu a fost o mascara oarecare, ci un produs Maybelline.

Până în ziua de astăzi, Lorena nu a renunțat la gama care a ajutat la inițierea ei în machiaj și folosește și acum produse ale brandului. De data asta, este vorba despre un produs mai specific, Myabelline Colossal, însă la fel ca în cazul primului ei produs, Lorena rămâne mereu uimită de rezultatul său. O știm și o iubim, cu pigmentul ei puternic, ce definește genele și pensula care oferă foarte mult volum. Ca atare, din partea noastră și a Lorenei, Maybelline Colossal is the way to go.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum poți să îți creezi propriul parfum? Vino să descoperi Fragrance Lab cu ajutorul influencerilor noștri favoriți

Motive pentru care Alina Ceușan și Raul Tișa sunt #CoupleGoals