in ,

AdorAdor OMGOMG AmuzantAmuzant CiudatCiudat PlângePlânge SupăratSupărat

Totul despre YNY Sebi: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Descoperă acum numele real, zodia, dar și statusul relațional al cântărețului YNY Sebi!

YNY Sebi este unul dintre cei mai autentici și fresh cântăreți din tânăra generație. De la prima melodie lansată în 2019, la doar de 15 ani, aceasta a ajuns să aibă piese cu milioane de vizualizări pe Youtube, fanii în întreaga țară, colaborări cu branduri mari (ex: Rabanne) și să cânte pe scenele celor mai mari festivaluri din România (ex: Untold, Neversea sau Beach, Please!).

Cine este YNY Sebi?

YNY Sebi se descrie ca o persoană simplă, ambițioasă, care a știu încă de mic ceea ce vrea să facă. A făcut timp de 7 ani baschet de performanță, dar pasiunea sa a rămas mereu muzica, iar talentul său inconstabil fiind apreciat atât de fanii săi, cât și de oameni din industrie, cum ar fi Connect-r.

Pe numele său complet Căpățână Sebastian, a crescut în Buzău și a urmat un profil uman în cadrul liceulului „Bogdan Petriceicu Hașdeu”. Nota sa de la bac este 8.40, dar și-ar fi dorit să obțină una mai mare, chiar dacă a studiat trei săptămâni pentru materiile respective.

Ce vârstă are YNY Sebi?

YNY urmează să împlinească 20 de ani pe 30 iulie, acesta fiind născut în 2004, sub zodia leu. Hmm… perseverența și dorința sa de a fi în lumina reflectoarelor, chiar poate fi asociată cu zodia sa.

Sursă imagini: @ynysebi

Are relație YNY Sebi?

În cel mai recent episod de podcast InPersoana în care a apărut, a recunoscut că nu are o iubită momentan, chiar dacă a lansat recent piesa „OK FATO”. La cererile numeroase ale fanilor, Emy l-a rugat pe YNY să clarifice legăturile cu Iuliana Beregoi și Andreea Bostănică. El a recunoscut că a avut treabă cu prima cântăreață și doar a vorbit cu a doua, iar Andreea pare wifey material.

Cum arată cariera muzicală a lui YNY Sebi?

YNY Sebi nu este un personaj din scena românească muzicală care să poate fi trecut ușor cu vederea. Prima melodie pe care a lansat-o este „TOP”, acum 4 ani, și a reușit să adune 10M de vizualizări. Din acest punct, toate piesele sale au adunat cifre record.

„Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă.” – spunea YNY Sebi.

Cea mai redată piesă de pe canalul său de Youtube este „Abu Dhabi”, la care a adunat 19M, iar la colaborarea cu Bogdan DLP, „Tarabenele”, a adunat 46M de vizualizări, cifre record pentru un artist la început de drum.

Prin ce s-a făcut remarcat YNY Sebi?

Pe de o parte, YNY s-a remarcat prin abordările sale versatile în muzică. Din acest motiv, multora le este greu să îl pună o etichetă, cum ar fi cea de „cântăreț pop”, „trapper” sau „manelist”, dar lui îi place simplu să își spună că este un „viitor artist” căruia îi place să testeze.

Pe de altă parte, YNY este o persoană cu picioarele pe pământ, în ciuda faimei pe care a cunoscut-o la o vârstă fragedă, și își dorește să fie un exemplu pentru fanii săi, iar muzica sa să fie cât mai apreciată de oameni la petreceri.

„O parte proastă la mine e că încerc să fac pe toată lumea să mă placă. Cât te chinui tu, nu ai cum. Mereu se găsește cineva. Cum e și vorba aia. Dacă nu te vorbește lumea, nu faci ceva bine. De asta poate am și încercat să mă duc în atâtea direcții muzicale.” – spunea YNY Sebi, la InPersoana

Cum stă Yny Sebi la nivel de cifre?

  • Instagram: @ynysebi, 398K de urmăritori;
  • TikTok: @ynysebi, 1.1M de urmăritori;
  • Youtube: YNY Sebi, 441K subscriberi;
  • Spotify: YNY Sebi, 264,229 de ascultători pe lună.

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

SICKOTOY prezintă KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică printre senzații electronice

SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET – o călătorie sonică printre senzații electronice

Alina Eremia: Cine este iubitul artistei, Edi Barbu?

Alina Eremia: Cine este iubitul artistei, Edi Barbu?