in ,

AdorAdor

[YAY or NAY?] Squirt Plumping Gloss Stick de la MAC: Lorena Șerban a dat verdictul!

Într-un moment de explorare și exprimare artistică a frumuseții, Lorena Șerban împărtășește cu urmăritorii ei experiența încântătoare de a încerca nuanțele inedite ale „Squirt Pumping Gloss Stick” de la Mac.

Cu o deschidere plină de entuziasm, Lorena încearcă nuanța 12, „Heat Sensor”, subliniind senzația plăcută de răcorire oferită de produs și anticipând cu curiozitate cum va interacționa cu culoarea naturală a buzelor ei.

Cu curiozitate, Lorena trece la nuanța verde, „Like Squirt”, întâmpinând-o și pe cățelușa ei, Luna, în timpul procesului. Cu o aplicare plină de spontaneitate, Lorena observă rezultatul și se întreabă dacă această culoare vibrantă va aduce vreo nuanță neașteptată pe buze.

Lorena continuă cu nuanța 14, un negru intens. În ciuda unui mic incident de aplicare, ea apreciază senzația răcoritoare oferită de acest produs inovator, iar culoarea o prinde în mod fantastic.

Desigur, experiența nu este lipsită de mici surprize și de momente pline de amuzament, precum momentul în care se aplică accidental prea mult produs.

Cu toate acestea, Lorena rămâne deschisă la posibilitatea de a combina aceste nuanțe vibrante cu alte produse și lasă loc pentru interpretări creative.

La final, Lorena subliniază senzația plăcută oferită de aceste glossuri și evidențiază importanța experimentării și descoperirii în lumea machiajului. Această incursiune în culorile vibrante și senzațiile surprinzătoare ale „Squirt Pumping Gloss Stick” adaugă o notă jucăușă și autentică în universul machiajului.

Final verdict: Yay!

@serbanlorenaFug spre MAC sa imi iau nuantele maro!!!♬ sunet original – Serban Lorena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

happy hour

Happy Hour în București. În ce cluburi și baruri te poți relaxa pe bani puțini

Ioana Grama & YSL Beauty: Paris is Always A Good Idea! 😌