in ,

ExcitedExcited

Totul despre xSlayder: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Descoperă acum cele mai importante detalii despre youtuberul xSlayder!

Totul despre xSlayder

Marius Andronie, cunoscut în mediul online sub numele de xSlayder, este un creator de conținut din România. Cu o experiență de aproximativ 12 ani pe platforma YouTube, xSlayder ne arată ce înseamnă să rămâi constant și în același timp versatil, când vine vorba de contentul pe care îl creezi pentru comunitatea ta.

În rândurile care urmează, vei descoperi câteva laturi ale personalității lui xSlayder, dar și etapele cheie ale vieții lui, care l-au făcut relevant în mediul online.

Cine este xSlayder?

Marius Andronie, este numele real al lui xSlayder, și are vârsta de 30 de ani. Acesta este zodia Scorpion, fiind născut pe data de 26 Octombrie.

El s-a născut undeva la poalele munților, în orașul Brașov, iar în prezent el locuiește tot acolo.

xSlayder este un youtuber și gamer român, cunoscut pentru seriile numite „Provocarea Săptămânii” și “Let’s Play”, incluzând jocuri ale momentului, precum Counter Strike, Grand Theft Auto, Minecraft, Surgeon Simulator, Happy Wheels, Mortal Kombat, și multe altele.

Pe lângă conținutul de tip gaming, acesta a experimentat de-a lungul timpului și content de tip reaction sau vlogguri.

De asemenea, acesta mai este cunoscut pe YouTube și pentru seria de parodii, în care explorează clădiri abandonate sau diverse păduri, unde are obiceiul de a pretinde că este urmărit de un clown ucigaș.

Pe lângă pasiunea pentru jocuri și YouTube, acesta este activ și din punct de vedere sportiv, dezvăluind pe contul personal de Instagram, faptul că merge la sală și că trage din greu pentru scopul lui, în ciuda tuturor comentariilor cârcotașe.

Este și un mare iubitor de animale, drept dovadă fiind motanul lui pe nume Aurel, pe care îl mai postează din când în când pe TikTok, în ipostaze comice.

Sursă Imagini Instagram: @xslayder1

Cariera lui xSlayder

Conform platformei Facebook, acesta a învățat la Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” din Brașov. De asemenea, a studiat la Universitatea Națională de Arte din București.

xSlayder și-a început cariera de youtuber încă de la finalul anului 2012, când a publicat primul lui videoclip de gaming. Acela a fost momentul în care a realizat că acest tip de activitate, se potrivește cel mai bine cu planurile pe care și le construise pentru viitor.

După 3 ani de zile, mai exact în 2015, acesta a atins pragul de 100.000 subscriberi pe YouTube, iar în 2019 a atins numărul de 1 milion de abonați.

Pe parcursul anilor, acesta a abordat diferite tipuri de content, păstrându-se constant, însă mereu în ton cu trendurile care luau naștere în acel moment.

De asemenea, a și colaborat cu mulți alți creatori de conținut, renumiți pentru contentul lor de gaming, în special cu youtuberul iRaphahell, cu care are chiar și în prezent o relație foarte special de prietenie.

Recent, s-a transformat în Son Goku, cu ocazia unui nou LiveStream, pe care l-a numit „SonGOKU de România se joacă BRAWL STARS și AJUNGE TOP 1 ROMÂNIA! LIVESTREAM”

Cum stă xSlayder pe Social Media?

Pe canalul de YouTube, acesta se bucură de un număt de aproximativ 1.5 milioane subscribers. Aici, el postează conținut zilnic, în special alături de vechiul lui prieten, iRaphahell. Videoclipurile lui ajung în medie la peste 30k vizualizări.

Pe Instagram este urmărit de 192k followeri. Aici, contentul lui este focusat pe lifestyle și content alături de iRaphahell

Pe TikTok, pe xSlayder îl găsești sub numele @xslayder, unde are 398.9k urmăritori. Aici, acesta te pune la curent cu cele mai recente evenimente, dar și cu cele mai proaspete detalii despre viața lui.

Pentru recomandări așteptăm mesajul tău în secțiunea de comentarii, iar dacă și tu îl urmărești pe xSlayder, sau ai un pont despre el, ne poți scrie un mesaj chiar aici!

Have a nice day and take care of your precious soul! 😇😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Anca Broască: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Conacu

Totul despre Conacu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație