in

AdorAdor

Cum s-a văzut World of Digital Fest 2023 în online, cel mai tare festival dedicat creatorilor de conținut, luna aceasta

Pe 13 septembrie a avut loc World of Digital Fest, poate cel mai tare festival dedicat creatorilor de conținut, antreprenorilor și industriei MarCom! Tocmai ce s-a încheiat cea de-a treia ediție, în cadrul căruia creatorii de conținut prezenți au rămas cu amintiri plăcute și cu tips & tricks.

Distracție cât cuprinde și activări de brand interesante la World of Digital Fest

Înainte să înceapă toată nebunia, te duceai la bar și alegeai băutura ta preferată: Viral, Seen sau Story. Apoi puteai să ciulești urechile la sfaturile de comunicare în mediul online de la creatori de conținut, dar și de la antreprenori.

Pe lângă concertul mult așteptat, pregătit alături de Roton Music și ținut de Sabrina Stoica, o gură de aer proaspăt pentru industria muzicală românească, fiind o prezență tânără și enigmatică. Cu planuri mari de viitor, Sabrina își dorește să devină o artistă care să inspire oameni și care să rezoneze cu muzica ei plină de emoție. În viața de zi cu zi, Sabrina împletește pasiunea pentru muzică cu preocupările pe care le are în calitate de studentă la arhitectură. Artista a lansat primul ei single „Valuri la mal”, un amestec de sentimente și emoții.

De asemenea, Avon a fost prezent în cadrul evenimentului, bineînțeles, cu noul parfum Far Away. Alt brand de cosmetice pe care invitații și creatorii de conținut l-au putut testa a fost ivatherm, cu apa termală pentru skincare.

Experiență virtuală și creatorii prezenți la World of Digital Fest

Pe lângă luna plină adusă de Avon, o altă atracție au fost ochelarii VR. Oameni de toate vârstele au venit să guste puțin din experiența virtuală.

Pe lângă fun-ul pe care-l aștepta toată lumea, persoanele care s-au înscris să participe la World of Digital Fest au fost prezente și în cadrul conferințelor ținute de oameni cu experiență în comunicare, Social Media și, bineînțeles, creatori de conținut activi pe multe platforme.

Câțiva dintre ei au fost, Alexandru Negrea, care are o vastă experiență în digital marketing și comunicare pe rețelele sociale și a povestit în cadrul evenimentului din perspectiva unui consultant Social Media.

Un alt speaker a fost Diana Lupu, psiholog și psihoterapeut rațional. Discursul ei a fost relevant, fiindcă atunci când ne adresăm unui public, fie că el se află în spatele unui ecran, trebuie să cunoaștem mecanismele cu care el funcționează, mai ales din punct de vedere emoțional.

Doar așa putem atinge oameni prin reclame, în cazul în care ai un brand, dar și prin conținutul pe care-l creezi.

Pe Andreea Corb este posibil să o cunoști de pe TikTok, mai ales dacă urmărești conturi de cooking. Ea a spus care a fost traseul pe care l-a parcurs pentru a ajunge Nr. 1 food/cooking pe Tiktok România🌮👩🏼‍🍳.

În final, dar nu în cele din urmă, un alt speaker a fost Christian Balazs, care creează conținut pe zona de lifestyle alături de partenera lui, Renata.

Ai fost și tu prezent la World of Digital Fest? Scrie-ne pe Ai un pont? și povestește-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 25 septembrie?

Mimi

Tot ce ar trebui să știi despre Mimi, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram