in

AdorAdor

Webstock 2023, cel mai mare eveniment de social media și comunicare online din România, are loc săptămâna aceasta!

Săptămâna aceasta, mai exact pe 13 octombrie, la JW MARRIOTT HOTEL, are loc WEBSTOCK, cel mai mare eveniment de Social Media și comunicare online din România.

WEBSTOCK, cum am zis și mai sus, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reunește an de an comunitățile din marketing, comunicare și mediul online. Timp de o zi, aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media, prezentate de vorbitori cunoscuți și apreciați.

Mai mult, în cadrul acestui eveniment există și Gala Webstock Awards, care premiază cele mai bune proiecte digitale locale realizate în ultimul an.

Tu ai cerut o invitație?

O zi plină și speakeri extraordinari

La ediția din această toamnă, WEBSTOCK ne oferă o zi plină de conținut, 4 secțiuni dinamice, 30 de vorbitori pe care-i urmărim deja în online, cu notorietate și o gală de premiere.

WEBSTOCK este un eveniment modular, ce include 4 scene. Primirea invitaților se va face începând cu ora 8 dimineața, iar de la 9 începe prima conferință, din prima sesiune, care se numește Making Waves: Navigating Online Communication Like a Pro.

 În cadrul conferinței, vor povesti Virgil Ianțu, Bogdan Lăzăroiu, DIGITAL CHANNELS TRIBE LEAD VODAFONE ROMANIA, Cabral Ibacka, iar moderator va fi Cristian Manafu.

Celebrități aproape de tine

Virgil Ianțu și Cabral nu sunt singurele persoane cunoscute care vor fi prezente la WEBSTOCK. Pe lista vorbitorilor se numără și: Mihai Morar, Emil Rengle, Dominka Skirlo, Silviu Faiăr, Corina Sandu, Bogdan Techeș, Alex Cozma de la Atenție, cad mere, Alex Trif, Ioana Taisia.

Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne pe cine ți-ai dori să întâlnești la WEBSTOCK. Suntem tare curiși de opinia ta.

Activări de brand și multă distracție

Pe lângă conferințele specifice domeniului care vor ține până la ora cinci seara, în pauze, te vei bucura de o cafea bună, gustări atent alese, networking și, bineînțeles, de activări de brand spectaculoase.

Brandurile care susțin ediția WEBSTOCK din acest an sunt: Vodafon, founding partner, TikTok, main partner, Samsung, Disney+, Mc, Glo, DeLonghi, Siviero Maria, Coca-Cola, MOL, Kooperativa 2.0, Cloudcart, Heineken. Acestea sunt doar o parte din brandurile prezente.

Gala de premiere WEBSTOCK

Începând cu ora 19:00 va avea loc gala de premiere WEBSTOCK. Premiile Webstock aduc în centrul atenției strălucirea creatorilor digitali și inovația brandurilor care vibrează în social media.

Anul acesta, competiția devine și mai incitantă, împărțindu-se în două arii de excelență, Creators Awards și Brands Awards, acoperind astfel o varietate mai mare de proiecte și campanii extraordinare, care au animat spațiul online local în ultimul an.

Fiecare proiect ne inspiră, fiecare campanie ne impresionează. Care sunt campaniile din online care crezi că merită un premiu la această ediție de WEBSTOCK? Dar care sunt creatorii care ți s-au părut interesanți?

Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne pe cine ai votat la această ediție de WEBSTOCK. Așteptăm cu nerăbdare și mult interes mesajul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

[RECAP] Doi ani de iubire cu Mira și Levi Elekes: Hai să vedem cum s-a transformat relația celor doi în ultimii ani

Sabina Teodora și Silviu Faiăr sunt cel mai #fashiongoals cuplu