in ,

AdorAdor

Webstock Awards: Aluziva câștigă Best Creator with Social Impact

Hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀️

Recent a avut loc mult așteptatul Webstock Awards – unul dintre cele mai mari evenimente de social media și comunicare online din România.

Am anunțat evenimentul prin două articole inedite pe care poți să le găsești chiar aici, și aici.

Cine a urcat pe scena Webstock Awards?

Mulți oameni importanți din domeniul comunicării, publicității, relațiilor publice și marketingului au urcat pe scenă pentru a-și împărtăși din experiențe. Câteva nume importante sunt: Maria Man (Data Intelligence Strategist Leo Burnett) sau Sorin Psatta (Advertising Specialist).

Pe aceeași scenă, au urcat și o serie de creatori de conținut faini care au venit cu o doză fresh de inspirație pentru public, cum sunt: Yoyo, Silviu Faiăr, Tammy Lovin sau Bogdan Techeș.

Bine, bine, un eveniment inedit, dar ce mi-a captat atenția a fost câștigătoarea de anul acesta a premiului „Best creator with social impact”, care i-a revenit după multă muncă și dedicare Alinei Greavu (a.k.a Aluziva).

De ce Aluziva?

Răspunsul este simplu. Jurnalistă, activistă, fundraiser independent și mamă, Aluziva a început încă din 2019 să se implice activ în susținerea unor cauze umanitare în care credea și spre care își îndrepta comunitatea de pe Instagram să doneze. Ea s-a implicat în proiecte de educație, mai ales în mediul rural, a sprijinit femeile și copiii din medii defavorizate, folosindu-și propria voce pentru a crește conștientizarea asupra acestor cauze.

Din 2022, a luat decizia să înființeze Asociația ALUZIVA, cu misiunea declarată nu de a schimba lumea, ci măcar de a schimba lumea CUIVA.

Cum și-a anunțat Aluziva câștigarea premiului pe Instagram?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Greavu (@aluziva)

You guys made me find my #ikigai fara sa vreti sau sa va dati seama. Pentru asta, multumesc enorm. Nu vreau sa fie cringe sau cheesy, da’ chiar va multumesc, serios. – spunea Aluziva

Meritul ei este și meritul echipei din spate care o ajută zi de zi să schimbe lumea, sau cel puțin să o facă un loc mai bun.

Unde se implică Aluziva, cu siguranță iese o treabă bună. #supportAluziva

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De ce să petreci în club Apollo111 măcar o dată în studenția ta

Nunta de vis dintre Irina Deaconescu și fotbalistul Cristian Manea, detalii emoționante