in ,

OMGOMG

Vrei să înveți un skill nou, de viitor? 🤔 Irina Păun îți prezintă o oportunitate mișto pentru a-ți dezvolta competențele în IT

Irina Păun, cunoscutul influencer în mediul online, a atras recent atenția asupra unui eveniment inedit, care nu trebuie ratat. Este vorba despre Maratonul GoIT, un eveniment online care promite să ofere o incursiune în lumea IT și să deschidă porțile către o carieră promițătoare.

De ce să participi?

Știi că ești pregătit să îmbrățișezi o carieră în IT sau pur și simplu ești curios să explorezi această industrie? GoIT vine în întâmpinarea ta cu un maraton gratuit, care debutează pe 2 Noiembrie. O șansă unică de a testa apele în această industrie, oferind un proiect practic și suport pentru cei dornici să descopere acest domeniu.

@irinapaunn Cariera in IT, fara sa stii programare? Yes please 🫢 Ne vedem la webinarul de marti pentru mai multe informatii!! link in bio😌 @GoIT Romania ♬ sunet original – Irina Paun 🦋

Programming is too hard… but!

Irina Păun a subliniat că nu trebuie să fii un geniu al matematicii sau să fii expert în codare pentru a te aventura în lumea IT. De exemplu, ca software tester, nu ești obligat să scrii coduri, ci testezi munca programatorilor. Mai mult, GoIT promite un program flexibil, cu posibilitatea de a lucra de acasă sau din orice alt loc, adaptându-se astfel la nevoile tale.

Concret, ce se întâmplă pe acolo?

La maratonul de 7 zile, participanții vor avea ocazia să învețe bazele HTML și CSS și să lucreze la propriile proiecte într-un mediu de învățare aplicată. Evenimentul reprezintă modalitate accesibilă și practică de a testa apele în această industrie plină de oportunități și de a descoperi dacă domeniul IT este potrivit pentru tine.

GoIT îți oferă o perspectivă completă despre domeniul IT și îți deschide ușa către un viitor profesional promițător. E o oportunitate super să testezi apele în domeniu, să faci networking și să îți petreci timpul făcând ceva productiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 31 octombrie?

Andreea Bălan tocmai ce a lansat o nouă melodie, pe care o cântă împreună cu fiica ei. Ai ascultat-o deja? 😉