in

OMGOMG

Vrei să impresionezi cu un outfit de Barbie? Descoperă noua colecție de toamnă a Vanessa Petrina Brand care include un pardesiu roz, inspirat de filmul Barbie

Brandul Vanessa Petrina a creat un pardesiu roz, ideal pentru propria Barbie interioară.

Pentru unii dintre noi, filmul Barbie „a venit și a plecat”. Pentru alții, însă, acest film a reprezentat ceva mai mult.

Nu numai că a fost un vis devenit realitate, dar impactul pe care l-a avut filmul asupra modei și trendurilor în frumusețe a fost ceva nemaipomenit.
Poate că ai văzut și tu video-uri sau poze ale oamenilor care plecau la film îmbrăcați în roz, sau trendul în care se salutau pe stradă ca Barbie și Ken.

Hi, Barbie! 💖

Brandul Vanessa Petrina se adresează celei de-a doua categorii de persoane menționate. Cu noul pardesiu roz, tematica Barbie devine realitate. Brandul a creat un pardesiu roz su-perb pe care îl poți purta în orice anotimp. În ideea în care rozul merge oricând…

Ba mai mult, mi se pare o idee inteligentă în perioada aceasta a anului: culoarea roșu o să fie în sezon, și pielea sau imitația de piele la materiale.
Ei bine, purtând pardesiul acesta, ești în trend dar parcă nu. Culoarea este propriul tău „artificiu”, propria amprentă.

Colecția aceasta de toamnă este perfectă pentru toate iubitoarele de feminitate, de nou și de crazy. Ce-i drept, nu toată lumea poate să poarte acest gen de haine și să arate natural. Trebuie un anumit farmec, un quelque chose. 🤌🏻 Însă nu mă îndoiesc că cititoarele noastre nu posedă acest lucru. Până când te decizi dacă dorești pardesiul sau te rezumi la trendurile în masă, îți cer și eu ceva. 🤫

Lasă-ne niște idei despre ce ai vrea tu să citești. Poți să faci asta aici. Și dacă ți-a plăcut articolul, lasă o reacție mai jos. Aștept inimioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Logitech Pop Keys

Logitech Pop Keys, gadgetul Generației Z: Merită investiția?

Iată 5 outfit-uri de la Digital Divas 2023 care ne-au atras atenția 👀