in

AdorAdor OMGOMG

Vlăduța Lupău și-a început oficial turneul America 2024

Vlăduța Lupău se află printre interpretele de muzică de petrecere cu cea mai mare popularitate atât în țară, cât și peste hotare. Cu o voce și un repertoriu inconfundabile, artista este adesea solicitată să își împărtășească talentul la evenimentele semnificative din viața oamenilor, participând frecvent și la concerte desfășurate în afara țării. În acest sens, nu ar trebui să fim surprinși de vestea plecării în turneu.

Locațiile principale ale acestuia ne-au uimit pe mulți dintre noi.

@vladutal Incepe turneul AMERICA 2024 ♥️ #vladutalupau ♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Într-un clip video încărcat la sfârșitul săptămânii trecute, Vlăduța a făcut oficial anunțul că este în drum spre America, direct din avion. Ea a mai menționat în videoclip că este bucuroasă că are această oportunitate și că este nerăbdătoare să cunoască și să cânte pentru românii din America.

„Întotdeauna am întâlnit comunități extraordinar de frumoase, civilizate, educate și pline de dor de a petrece.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

În duminica aceasta, Vlăduța a încărcat și un mic update cu privire la turneul său, sub forma unui clip filmat de unul dintre fanii săi americani, din timpul primului său concert, care a avut loc în Detroit. Ce ne captivează din primele secunde este, fără doar și poate, atmosfera plină de viață. Se pare că Vlăduța chiar a avut dreptate în așetptările pe care și le setase.

@vladutal America… cu românii mei ♥️ #vladutalupau #turneu #america #show ♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Thoughts? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Într-o lume plină de strălucire și controverse, regina rețelelor de socializare, Chiara Ferragni, se află în mijlocul unui scandal care a captat atenția fanilor și a sponsorilor.

Ce se mai întâmplă cu Chiara Ferragni? Updates pentru scandalul în care a fost implicată

Ioana Grama, cunoscută pentru vibe-ul său relaxat și stilul de viață echilibrat, ne ademenește cu un nou Instagram reel.

Ioana Grama ne inspiră să avem healthy habits! Check this out