in ,

AdorAdor AmuzantAmuzant PlângePlânge OMGOMG CiudatCiudat

Totul despre Vlad Neamțu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Vlad Neamțu_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Vlad Neamțu este unul din creatorii de conținut care a cucerit inimile internauților și nu numai cu vocea sa care aduce mult cu cea a lui Mickey Mouse. Mai mult, pe lângă faptul că a participat la emisiuni precum iUmor și Chefi la Cuțite, Vlad a fost câștigătorul celei de-a treia ediții a emisiunii-concurs BUZZ House, imaginată și prezentată de Selly.

În acest articol vom afla totul despre Vlad Neamțu, de la cine este, ce vârstă are, de asemenea, vom face o trecere în revistă a biografiei lui și, în final, dar nu în cele din urmă, o să vorbim și despre cariera tânărului creator de conținut.

Hai să aflăm împreună totul despre Vlad Neamțu!

Cine este Vlad Neamțu?

Vlad Neamțu este un tânăr cu o voce specială. Deși acum vocea este semnătura lui, aspectul care-l diferențiază față de ceilalți creatori de conținut, mult timp, în special în școală, obișnuia să primească mult hate.

Tânărul are planuri mari. El visează și deja a făcut demersuri pentru a intra în televiziune. Mai mult, fiind pasionat de bucătărie, are în minte chiar și un restaurant.

Referitor la vocea lui, cu toate cp pare greu de crezut, Vlad a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro că încă nu a primit oferte pentru a dubla personaje din desenele animate. Cu toate acestea, i-ar plăcea să facă parte din astfel de proiecte.

Ce vârstă are Vlad Neamțu?

Vlad Neamțu s-a născut în Timișoara, este zodia Pești și are frumoasa vârstă de 22 de ani.

O scurtă biografie

Vlad și-a deschis un cont de TikTok și un canal de YouTube ca orice tânăr care visează la o carieră în acest domeniu. Pe TikTok a început să facă clipuri scurte, haioase și chiar tutoriale de machiaj.

El este conștient că vocea lui a fost cea care a atras atât de mulți oameni. Ulterior, văzând creșterea din online, acesta a prins curaj și s-a înscris la emisiuni TV.

Rețelele sociale l-au propulsat și, nu chiar peste noapte, dar destul de rapid, l-au transformat într-un creator de conținut îndrăgit de multe persoane.

@vladneamtu0

Fetelor, vă apreciez mai mult acum! @Iulia Binu | MUA mi-a făcut machiajul! ✨

♬ Comical, fun, cute, video background music(1124511) – Lill Lilly

Cum arată astăzi cariera lui Vlad Neamțu

Astăzi, Vlad Neamțu are un public consistent pe TikTok de 800 de mii de urmăritori. De asemenea, nu lipsește nici măcar de pe Instagram, unde a strâns o comunitate de 31,2 de mii de persoane. Apoi, Vlad are și un cont de YouTube, unde postează short-uri și are aproape 60 de mii de abonați.

Așa-i că nu sună rău deloc?

Mai mult, în 2021, Vlad Neamțu a participat la două emisiuni televizate, care, bineînțeles, i-au adus o parte din notorietate.

TikToker-ul a șocat juriul iUmor cu vocea lui și, mai mult, el a ales să joace rolul unui „băiat rău” pe scenă. Din nefericire pentru el, singurul „da” pe care l-a primit atunci a fost de la Delia.

„Vlad, premisa numărului tău este foarte-foarte bună. Asta este vocea ta? De când o ai? Faptul că tu faci lucrurile la 1% din ce ar trebui să faci pe scenă… a făcut situația un pic ciudată. Altminteri tu ești extrem de simpatic. Mie mi se pare absolut senzațională vocea ta”, i-a spus Mihai Bendeac.

 Nici la Chefi la Cuțite Vlad nu a reușit să treacă în următoarea etapă. El s-a prezentat cu o „musaca de cartofi ca la mama acasă”. Chiar dacă jurații nu au fost impresionați, tânărul a reușit să distreze oamenii și să facă impresie.

@vladneamtu0

Vreți mai multe? 😏 #buzzhouse

♬ sunet original – ⚡️Vlad⚡️

Cu toate că la TV nu a reușit, Vlad a fost câștigătorul celei de-a treia ediții a concursului moderat de Selly, BUZZ HOUSE. Competiția s-a desfășurat în perioada 15-25 iunie într-o locație spectaculoasă, situată pe malul lacului Snagov și a aliniat la start unii dintre cei mai țări creatori de conținut din România.

Tu îl urmărești pe Vlad Neamțu? Scrie-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre imoGen_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre imoGen: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Albert NBN: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Albert NBN: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră