in ,

AdorAdor

Totul despre Vlad Gherman: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Hai să descoperi mai multe despre Vlad Gherman!

Totul despre Vlad Gherman: Cine este, Vârstă, Relație, Biografie, Carieră

Dacă te uitai la serialul „Pariu cu viața” prin anii 2011-2012, cu siguranță erai fan al trupei Lala Band. Energia lor contagioasă, melodiile catchy și povestea serialului i-au propulsat pe cei cinci actori tineri în lumina reflectoarelor, iar unul dintre ei, Vlad Gherman, a reușit să rămână acolo și să își construiască o carieră artistică de invidiat.

Cine este Vlad Gherman? Câți ani are?

Dar Vlad Gherman e mult mai mult decât un idol al adolescenței. Pe numele său complet Vlad Nicolae Gherman, născut pe 16 februarie în București, e un artist complet, cu o poftă de viață molipsitoare și un zâmbet larg care te face să te simți instant bine în preajma lui.

În prezent el are 31 de ani.

Pasiunea pentru muzică și actorie nu l-a zgâlțâit doar pe Vlad micul participant la concursuri de profil, ci l-a determinat să muncească și să se perfecționeze. Iar talentul său brut a fost recunoscut încă de la o vârstă fragedă, aducându-i premii importante încă din perioada școlii.

Sursă imagini Instagram: @vladgherman_oficial

Cum a ajuns Vlad Gherman în Lala Band?

Anul 2011 a fost decisiv pentru cariera lui Vlad. Rolul lui Vlad Stănescu din „Pariu cu viața” nu numai că i-a permis să-și demonstreze talentul actoricesc, dar l-a adus și în componența trupei Lala Band. Melodii ca „Ochii tăi” sau „Niciodată” răsunau în toată țara, iar Vlad, alături de colegii săi, devenea un adevărat idol al adolescenților.

Chiar dacă povestea serialului s-a încheiat, Vlad nu a plecat de pe scenă. A continuat să joace în diverse producții TV și filme, precum „O viață furată”, „Lia – soția soțului meu” sau serialul recent „Clanul”.

Este el într-o relație?

Pe plan personal, viața lui Vlad e la fel de frumoasă ca melodiile pe care le cântă. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Moșneagu, o actriță talentată pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, iar recent, cei doi și-au oficializat relația printr-o cununie civilă, iar nunta urmează să aibă loc în această vară.

Sursă imagini Instagram: @vladgherman_oficial

Fun facts despre Vlad Gherman

Dacă tot am ajuns la capitolul curiozități, iată câteva lucruri interesante despre Vlad pe care poate nu le știai:

  • E fan al serialului „Friends” și al filmelor cu Harry Potter. Cine nu e?
  • Îi place să gătească și să încerce rețete noi, dovadă fiind și postările delicioase de pe contul lui de Instagram.
  • Are un câine pe nume Bruno, care din câte se pare e cel mai bun prieten și companion al său.
  • Este foarte activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii săi atât reușitele profesionale, cât și momente din viața personală.
  • Pe lângă talentul incontestabil și cariera înfloritoare, Vlad Gherman este genul de persoană care te cucerește și prin energia pe care o emană. Este activ, îi place să petreacă timp cu familia și prietenii, să meargă la concerte și festivaluri, să călătorească și să exploreze locuri noi. De asemenea, sportul face parte din viața lui, în special fotbalul și baschetul.

Vlad Gherman este mai mult decât un artist complet. Este un exemplu de perseverență și ambiție, care și-a transformat pasiunile din copilărie într-o carieră de succes. Dar dincolo de asta, e un suflet cald și generos.

Vlad Gherman nu a uitat de unde a plecat

Mulți dintre fanii lui Vlad își amintesc cu drag de perioada „Pariu cu viața”, însă implicarea lui în proiecte sociale este o dovadă a faptului că artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat și cât de important e să oferi înapoi comunității. Vlad susține campanii caritabile pentru copii bolnavi și centre de plasament, iar implicarea lui nu se rezumă doar la donații. Își face timp să îi viziteze pe cei mici, să discute cu ei, să le ofere un strop de bucurie și speranță.

Acest gen de acțiuni dezinteresate conturează și mai mult portretul lui Vlad Gherman ca om bun și cu o inimă mare.

În era digitală a like-urilor și a followerilor, Vlad Gherman reușește să își păstreze o atitudine autentică și apropiată. Pe conturile lui de socializare nu vei găsi doar fotografii impecabile din vacanțe exotice, ci și momente simple din viața de zi cu zi, filmulețe funny alături de Bruno, câinele lui, sau story-uri în care interacționează direct cu fanii săi.

Probabil acesta e și secretul succesului lui Vlad pe termen lung: reușește să construiască o comunitate unită, bazată pe sinceritate și voie bună. Fanii lui nu îl văd doar ca pe o vedetă inaccesibilă, ci ca pe un prieten apropiat, cu care pot râde, împărtăși gânduri și emoții.

De ce să-l îndrăgești pe Vlad Gherman?

Vlad Gherman este un artist complet, un actor talentat, un cântăreț cu o voce caldă, dar mai ales un om bun, cu o inimă mare și o poftă de viață molipsitoare.

Este genul de persoană care te inspiră să îți urmezi visele, să fii perseverent și să nu uiți niciodată să oferi înapoi comunității. Iar cu siguranță, Vlad ne va surprinde în continuare cu noi proiecte muzicale, roluri memorabile și acțiuni pline de bunătate.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

iphone ori samsung poll care este telefonul tau preferat cover

Care este telefonul tău preferat?

Totul despre SNIK: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre SNIK: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră