in

AdorAdor

Viviana Sposub încă se iubește cu actorul George Burcea

Descoperă ce postări inedite a distribuit Viviana Sposub cu George Burcea din Statele Unite!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Viviana Sposub, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” și prezentatoate TV, încă se iubește pătimaș cu actorul George Burcea. După trei ani de relație, anul trecut aceștia au luat o pauză dificilă, care s-a soldat aproape cu despărțirea lor definitivă, dar acum cei doi s-au împacat și își consumă iubirea pe plaiuri americane.

Conform unui articol din Libertatea, despărțirea celor doi a fost inițiată de Viviana, care nu mai avea aceleași sentimente puternice și profunde față de celebrul actor. Spre surprinderea fanilor, la începutul acestui an, ea a postat că se află alături de el în Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă gurile rele spun că împacarea celor doi nu va dura, ei par mai îndrăgostiți din postările pe care le împărtășește Viviana cu urmăritorii ei.⬇️

Cam în genul ăsta a fost și împăcarea…😳

Fanii lor se pare că se bucură foarte mult de împăcarea celor doi: „Eram sigură că sunteți împreună. Măi, copii, voi sunteți făcuți unul pentru celălalt.”, „Cât de muuuult mă bucur că sunteți din nou împreună ❤️ voi vă potriviți și chiar vă stă atât de frumos împreună 🫠😍🥰🤗😘” sau „Pfaiii🔥 nu mai pot de voi nebunilor🤭”.

Conform unui articol din FANATIK, Viviana după ce și-a încheiat contractele din televiziune, s-a concentrat mai multe pe activitatea ei din online. Iar, George Burcea își continuă proiectele cinematografice, acesta remarcându-se în special pentru rolul lui „Lurch” interpretat în serialul ,,Wednesday”, regizat de Tim Burton.

Noi ne bucurăm foarte mult pentru împăcarea celor doi și sperăm la cât mai mulți ani frumoși împreună alături unul de altul. Dar tu?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Colaj Adda mașină nouă + Adda în viața de zi cu zi

Adda și-a cumpărat mașina visurilor. Vezi ce model a ales artista

5 poze instagramabile cu Luana Genevieve