in ,

AdorAdor OMGOMG

Visul unei după-amiezi de iarnă: ciocolata caldă care face furori pe internet

Când am văzut, în urmă cu vreo două săptămâni, că vremea începe să se încălzească, m-am bucurat, în cea mai mare parte. Nu pot spune că mă încântă frigul prea mult.

Însă ce m-a întristat puțin era faptul că, în ritmul acesta, nu mai aveam prea mult timp la dispoziție în care să mă mai pot bucura de ciocolata caldă. Iar aromele ei dulci sunt, poate, partea mea preferată din întreg arsenalul iernii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Mura (@maramuraromania)

Sigur, poți bea ciocolată caldă oricând, dar parcă nu are același farmec. În plus, tot văzusem în online cum ciocolata caldă de la Mara Mura face furori și mă ispitea constant. De fiecare dată când îmi apărea vreo imagine cu cineva savurând-o, mă imaginam pe mine, alături de prietenele mele, la o binemeritată ieșire în oraș, într-o după-amiază de sâmbătă.

Îmi imaginam cum ne întâlneam la metrou la Universitate și o luam la pas pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Mara Mura de lângă Ateneul Român.

În fanteziile mele, afară ningea și era puțin răcoare, în așa fel încât, atunci când ajungeam la Mara Mura, ciocolata lor caldă celebră ar fi fost remediul perfect împotriva frigului care pusese stăpânire pe noi. Ne-am fi așezat la o masă și am fi început șezătoarea noastră modernă, unde obiectul de lucru era, mai degrabă decât fuiorul, ciocolata caldă cu bezea roz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Mura (@maramuraromania)

Astfel că, vă puteți imagina cât m-am bucurat la gândul că, într-adevăr, va fi din nou frig, dar cel puțin voi reuși să îmi îndeplinesc visul care mă tentează constant de vreo două săptămâni încoace.

Așa că ne vedem la Mara Mura, la o ciocolată caldă și some tea to spill, fetelor! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Maria Vigheciu și iubitul ei s-au împăcat! Vezi ce a scris despre el într-o postare de pe Instagram

Viitorul restaurant al lui Leo Dumitru începe să prindă contur: Iată în ce stadiu se află șantierul