in , ,

AdorAdor

Viitorul restaurant al lui Leo Dumitru începe să prindă contur: Iată în ce stadiu se află șantierul

Ne apropiem tot mai tare de ziua în care vom putea în sfârșit să ne facem o rezervare la noul local al lui Leo Dumitru și să ne delectăm cu preparatele sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leoo Dumitru (@leoodumitru)

V-am dat în urmă cu câteva luni vestea că Leo Dumitru, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți food influencers din România, a făcut primii pași spre deschiderea propriului său restaurant, iar astăzi venim cu mai multe detalii asupra situației.

Cum au evoluat lucrurile?

Construcția șantierului avansează pe zi ce trece, iar localul și viziunea lui Leo pare să prindă contur treptat. Față de faza incipientă pe care am văzut-o în fotografiile postate de Leo pentru a face public anunțul, la momentul de față, pardoseala este pusă, pereții sunt văruiți, iar ceramica din bucătărie a fost amenajată. Încăperea în sine încă mai are nevoie de câteva retușări înainte ca Leo să poată trece la partea cea mai incitantă: decoratul.

Ce detalii știm deja despre conceptul final?

Deși este încă prea curând pentru a ști prea multe despre local, Leo a dezvăluit, în cadrul videoclipului în care ne făcea turul șantierului, un detaliu semnificativ despre cum va fi organizat restaurantul său. El a atras, în clip, atenția asupra tranziției de la peretele simplu, la cel cu ceramică, pe care ar trebui să îl găsim în bucătărie. Cele două nu sunt despărțițe de un al treilea, de vreun divan care să separe zona în care se prepară mâncarea, de cea în care se savurează. Astfel, Leo mărturisește entuziasmat că acest lucru are loc deoarece el plănuiește ca bucătăria localului să fie de tip open space.

De ce open space?

În percepția lui Leo, conceputl de open space este unul extrem de interesant, datorită faptului că le va permite invitaților să observe procesul de preparare al fiecărui fel de mâncare în parte.

Cel puțin pe cameră, localul pare unul relativ mic și intim, locul perfect în care să formezi conexiuni cu cei care iau masa acolo, în care să formezi un oarecare sens al comunității și, în acest sens, ideea unei bucătării open space este una extrem de bine gândită. Fără îndoială, această deschidere față de clienți va întări doar ideea de intimitate și de cozyness pe care localul deja pare că vrea să o inspire.

@leoodumitruDoamne abia astept sa va primesc la mine in local, mereu cu cafea buna, mancare delicioasa și eu stand in usa zambindu-va dis-de-dimineata 🥳🥳♬ original sound – Leoo Dumitru

Cu planurile atât de bine definite ale lui Leo, cu pasiunea pe care o pune în tot ceea ce face și cu comunitatea mare și puternică pe care el o are la momentul de față în online, putem doar să ne imaginăm cât de popular va fi restaurantul, odată ce se va deschide. Tot ce știm noi este că în curând, marea de influenceri români pe care îi admirăm ne va da un alt local în București care să ne ajungă la inimă, așa cum s-a întâmplat și în cazul Nectar Juicebar.

De-abia așteptăm să ne dăm întâlnire în restaurantul lui! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Visul unei după-amiezi de iarnă: ciocolata caldă care face furori pe internet

Vezi cum Ioana Grama a decorat camera fiicei sale, în așa fel încât să satisfacă atât nevoia Ayanei pentru un cămin colorat, cât și dorința ei de a urma trendul beige aesthetic 🤎