in , ,

AdorAdor

Vezi cum se raportează Hailey Bieber la ideea de familie

Hailey Bieber, cunoscută pentru cariera sa în modeling și pentru relația sa cu Justin Bieber, oferă o perspectivă unică asupra conceptului de familie.

Într-un interviu pentru Vogue India, Hailey a dezvăluit gândurile sale despre modul în care ea și Justin intenționează să-și educe viitorii copii, subliniind importanța valorilor de respect, recunoaștere și înțelegere în cadrul unei familii.

 

 

Dincolo de strălucirea lumii publice în care se află, Hailey Bieber vorbește despre rădăcinile și valorile pe care intenționează să le transmită generației viitoare.

Black Lives Matter

Ea aduce în discuție implicarea în mișcarea Black Lives Matter și impactul pe care l-a avut asupra conștiinței sale.

În contextul acestei mișcări, Hailey a recunoscut necesitatea de a educa și de a oferi o mai bună înțelegere a acestor aspecte esențiale viitorilor săi copii.

Modelul subliniază importanța de a fi un aliat activ și de a educa copiii pentru a înțelege complexitatea lumii din jurul lor.

Priorități fundamentale

Ea își exprimă hotărârea ca viitorii săi copii să fie crescuți într-un mediu în care respectul, recunoașterea și echitatea sunt priorități fundamentale.

În ciuda lumii sale de faimă și notorietate, Hailey Bieber își amintește cu umilință despre propriul său parcurs.

 

Ea subliniază că, în comparație cu Justin, care a avut o experiență intensă în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, ea însăși a avut o copilărie mai puțin expusă la acest tip de faimă.

Hailey Bieber reprezintă un exemplu de cum o persoană publică poate folosi influența sa pentru a promova valori fundamentale în educația viitoarelor generații, evidențiind că cele mai puternice legături sunt cele întemeiate pe respect, înțelegere și empatie.

Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Winona Ryder

Cine are ziua de naștere pe 29 octombrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Winona Ryder își sărbătorește ziua de naștere azi)

A spooky delight: Brioșe cu căpșune, în formă de dovleac. O rețetă de weekend rapidă, perfectă pentru Halloween 😉