in ,

AdorAdor

Vezi cum s-au costumat Valerie Lungu și iubitul ei de Halloween

Cu Halloween-ul în apropiere, vedetele și influencerii din întreaga lume încep să-și pregătească cele mai spectaculoase și înfricoșătoare costume. Valerie Lungu, o influenceriță cunoscută din România, nu face excepție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valerie Lungu (@valerie.lungu)

 

Cu o comunitate de 700.000 de urmăritori pe Instagram, Valerie și-a surprins fanii cu un costum de Halloween cu adevărat remarcabil.

Halloween is coming…

Împreună cu iubitul ei, au ales să se transforme în celebrul cuplu de personaje din The Addams Family – Morticia și Gomez Addams.

Valerie Lungu și-a câștigat notorietatea în România, mai întâi prin participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde și-a demonstrat abilitățile în domeniul modei și stilului personal.

Cu pasiunea sa pentru frumusețe, modă și călătorii, Valerie a reușit să-și construiască o prezență semnificativă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde îi ține pe urmăritorii săi la curent cu cele mai recente aventuri și experiențe.

Pentru Halloween, Valerie și iubitul ei au decis să facă ceva cu adevărat special și memorabil.

Cel mai remarcabil costum

Au ales să se transforme în Morticia și Gomez Addams, doi dintre cele mai iconice personaje din istoria cinematografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valerie Lungu (@valerie.lungu)

 

Cu o atenție la detalii impresionantă, cei doi au reușit să aducă la viață cuplul înfricoșător, dar fascinant, din The Addams Family.

Costumul lui Valerie a fost cu adevărat spectaculos. Ea a ales o rochie neagră lungă și gotică, care amintea de stilul unic al lui Morticia Addams. Rochia era însoțită de o perucă lungă și neagră, care accentua perfecțiunea costumului.

Atenția la detalii

Machiajul ei era puternic, cu buze de un roșu strident și un machiaj al ochilor dramatic. Cu privirea misterioasă și expresia serioasă, Valerie a adus la viață perfect personalitatea lui Morticia.

În ceea ce-l privește pe iubitul ei, costumul lui Gomez a fost la fel de impresionant. El a purtat un costum elegant, completat cu o o pereche de pantaloni negri și un papion. Cu un stil gotic și misterios, Gomez a fost o alegere perfectă pentru Halloween.

Videoclipul postat de Valerie Lungu pe Instagram a devenit viral, atrăgând atenția fanilor ei și a altor utilizatori ai platformei. Comentariile au fost pline de laude pentru creativitatea și efortul depus în crearea costumelor.

Fanii au fost impresionați de cât de bine au reușit Valerie și iubitul ei să aducă la viață personajele din The Addams Family.

Tu cum te costumezi de Halloween?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Samsara Foodhouse

Ștefania Stănilă ADORĂ restaurantul vegetarian, vegan și raw-vegan din Cluj-Napoca, Samsara Foodhouse! Hai să afli de ce 👀

Tu care personaj din Sex Education ești?