in , ,

OMGOMG

Vezi cum o susține Timothée Chalamet pe Kylie Jenner 🖤

Într-o seară plină de strălucire și recunoaștere, Timothée Chalamet a făcut senzație la Museum of Modern Art din New York City, unde și-a susținut iubita, Kylie Jenner, la prestigioasa ceremonie WSJ Magazine’s 2023 Innovator Awards.

Cu o coordonare perfectă în ținute întunecate și elegante, cei doi au demonstrat că sunt cu adevărat un cuplu de impact, stârnind admirație la fiecare pas.

Cum a fost Timothée Chalamet alături de Kylie Jenner?

Timothée Chalamet, cunoscut pentru farmecul său debonair și prezența sa scenică remarcabilă, a fost prezent pentru a-și aplauda iubita în timp ce aceasta primea premiul Innovator pentru contribuțiile sale în lumea modei și frumuseții.

Cu un discurs emoționant, Jenner a împărtășit că întotdeauna a iubit frumusețea și moda, iar recunoașterea pentru brandurile sale de succes și noul său proiect, Khy, lansat în acea zi, au făcut această seară cu adevărat specială.

Cei doi au fozst surprinși interacționând, conform Cosmopolitan

Deși nu au pășit pe covorul roșu împreună, Kylie și Timothée au fost fotografiați discutând și zâmbind unul la altul, creând o atmosferă relaxată și intimă în timpul cinei.

Outfit-urile celor doi porumbei au fost mega glam

Cu un aer de mister și eleganță, cei doi au optat pentru ținute întunecate, Kylie impresionând într-o rochie mulată maro închis, creată special de casa de modă Ferragamo, completată cu accesorii statement în aur sculptural.

Timothée a strălucit într-un costum Dolce & Gabbana all-black, format dintr-o cămașă impecabilă, un sacou bine croit și pantaloni asortați, accentuat de bocanci din piele.

Momentul lui Timothée pe scenă pentru a-i acorda premiul Innovator regizorului Martin Scorsese a adăugat un plus de distincție serii.

Deși relația lor a fost menținută în mare parte în afara luminilor reflectoarelor, Timothée și Kylie au reușit să transmită o conexiune autentică și o complicitate vizibilă la fiecare eveniment public la care au participat împreună.

Tu ce zici de ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cu ce personaj din Twilight te potrivești? Rezolvă Quizz-ul și află!

Retrospectiva Buzz House 4 până în acest moment. Cine sunt influencerii care antrenează dramele din sezonul 4?🤯