in , ,

AdorAdor

Vezi cum Ioana Grama a decorat camera fiicei sale, în așa fel încât să satisfacă atât nevoia Ayanei pentru un cămin colorat, cât și dorința ei de a urma trendul beige aesthetic 🤎

Am remarcat recent faptul că Ioana Grama urmează și ea trendul beige aesthetic, cel puțin atunci când vine vorba de felul în care ăși decorează casa. În acest sens, am fost extrem de curioasă să văd cum anume o fi decorat camera Ayanei.

Și, parcă pentru a-mi răspunde la întrebări și a-mi satisface curiozitatea, la câteva zile după ce am început să îmi pun întrebarea, am dat peste clipul încărcat de Ioana pe TikTok, în care făcea turul camerei fiicei sale. Suffice to say I was impressed.

Cantitate optimă, organizare maximă

Camera nu este exagerat de încărcată din niciun punct de vedere: al mobilierului, al decorului sau al obiectelor personale ale Ayanei (jucării, cărți sau reviste).

Mobilierul, deși simplu, este unul bine compartimentat, lucru care ajută extrem de mult la organizarea ușoară a tuturor jucăriilor. Camera este spațioasă, fără să pară că te înghite și are cu exactitate suficient de multe obiecte în interiorul ei, cât să poată fi cozy și primitoare, fără să fie prea încărcată.

@ioana.grama Replying to @naty🦩 #ioanagrama #ioanagramaapartament #interiordesign #kidsroomdesign #kidsroom #cameraAyanei ♬ original sound – Ioana Grama

Forme și texturi în echilibru

Un alt lucru care mi-a atras atenția la camera Ayanei a fost faptul că reprezintă, practic, o expoziție de forme și texturi foarte bine alese. De la patul mare și comod, care este piesa centrală, cea care îți sare în ochi atunci când intri pe ușă, și până la „atracția principală” sprijinită de peretele opus – mini bucătăria de lemn a Ayanei, formele și texturile se îmbină în armonie perfectă în cameră. În timp ce patul și fotoliul par moi și îmbietoare, cu colțurile lor rotunjite, cu culorile care îți inspiră viață și cu texturile fine, mini bucătăria și casa de păpuși echilibrează balanța prin structura lor solidă și prin culoarea mai rigidă a acestora.

Culorile

Ce mi-a plăcut, totuși, cel mai mult la cameria Ayanei a fost prezența culorilor. Patul verde, covorul roz și curcubeul uriaș de pe peretele opus ușii se îmbină perfect din punct de vedere cromatic și dau viață camerei. Remarca mea preferată, făcută de către Ioana în timpul clipului, a fost aceea că patul, în ciuda a ceea ce se vede pe cameră, are o culoare chiar și mai caldă în realitate.

Într-adevăr, asta îmi inspiră și mie paleta folosită pentru a decora încăperea: căldură.

Chiar pare a fi locul ideal pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil, pentru dezvoltarea armonioasă a Ayanei. Se vede clar cât de mult și-a dat Ioana silința pentru a face dintr-o simplă cameră, un cămin potrivit pentru mica ei rază de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viitorul restaurant al lui Leo Dumitru începe să prindă contur: Iată în ce stadiu se află șantierul

5 micro-influencerițe de travel din România care ne inspiră pe Instagram✈️