in ,

OMGOMG

Vezi cum a mers testul poligraf al lui Selly pentru cuplul Erika Isac și Adi Istrate: „Te-ai întoarce la vreo fostă dacă nu ai mai fi cu mine?”

Cu interesul public mereu amplificat de către dezvăluirile din lumea showbiz-ului, testele poligrafe au devenit o modalitate de a aduce la lumină povești mai puțin cunoscute ale vedetelor.

Recent, Erika Isac și Adi Istrate, doi artiști în ascensiune, s-au supus unui astfel de test realizat de către influencer-ul și vlogger-ul Selly.

Întrebările puse de Erika Isac lui Adi Istrate

Dialogul captivant și sincer a adus în prim-plan aspecte din relația celor doi cântăreți care au stârnit curiozitatea publicului.

Când a fost întrebată dacă a umblat în telefonul lui Adi fără să știe, Erika Isac a recunoscut, motivând curiozitatea ei de a vedea conversații mai vechi, dar a constatat că acestea fuseseră șterse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Istrate (@adi_istrate)

Gelozia în relație

Un alt moment tensionat a fost legat de gelozia în relație. Selly a notat că există nesinceritate în răspunsurile lor când vine vorba de acest subiect.

Însă, Adi a subliniat că în munca lor, împreună la compunerea pieselor, relația toxică este doar o temă creativă, iar la nivel personal nu se regăsește, deci nu ținea neapărat ca Erika Isac să fie actrița pentru un astfel de rol.

Un punct de maxim interes a fost dezvăluirea din partea Erikăi despre atenția pe care o primește din partea altor bărbați, menționând că nu a numărat, dar aproximativ 50 de bărbați au încercat să o abordeze.

Această declarație a fost și punctul culminant evidențiat de poligraf.

În final, Adi a asigurat că nu s-ar întoarce la vreo fostă iubită dacă relația sa cu Erika s-ar încheia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika Isac (@erikaaaisac)

Interesul publicului

Rezultatele testului poligraf efectuat de Selly cu Erika Isac și Adi Istrate au adus la lumină un set de întrebări sensibile, evidențiind aspecte variate din relația lor, care, cu siguranță, vor continua să capteze atenția și curiozitatea publicului în perioada următoare.

Tu ce părere ai? Ai văzut tot clipul?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 12 noiembrie?

Cine are ziua de naștere pe 12 noiembrie?