in ,

AdorAdor

Vezi cu cine este împreună actorul din Stranger Things, Joe Keery

Joe Keery, cunoscut pentru interpretarea sa memorabilă a lui Steve Harrington în seria de succes „Stranger Things”, a fost subiectul multor speculații și zvonuri în ceea ce privește viața sa personală.

Recent, fanii au fost surprinși să-l vadă pe Joe Keery în compania actriței Chase Sui Wonders într-o plimbare romantică prin New York City.

Relația lor este în centrul atenției publicului acum mai mult ca niciodată!

Cine este Joe Keery?

Joe Keery a devenit celebru pentru rolul său din „Stranger Things,” o serie TV produsă de Netflix care a captivat milioane de fani din întreaga lume.

Personajul său, Steve Harrington, a trecut printr-o evoluție remarcabilă în serial, de la un adolescent superficial la un erou iubit.

Pe lângă cariera sa de actor, Joe Keery este și muzician, fiind chitarist și vocalist în formația „Djo.” Acest talent polivalent l-a făcut și mai atractiv pentru fanii săi.

Despre Chase Sui Wonders

Chase Sui Wonders este o actriță promițătoare în lumea filmului și televiziunii.

Chase a fost a jucat în filmul „Bodies Bodies Bodies” în 2021, unde a jucat alături de Pete Davidson, ceea ce a generat speculații despre o posibilă relație între cei doi actori.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chase Sui Wonders (@chasesuiwonders)

De asemenea, Chase a strălucit în lumea modei, colaborând cu designeri de top și prezentând colecții de modă la evenimente prestigioase.

Relația dintre ei

Joe Keery și Chase Sui Wonders au devenit subiect de interes după ce au fost surprinși plimbându-se împreună în New York City pe 22 octombrie.

Imaginile i-au arătat apropiindu-se, vorbind și râzând, dovedind o legătură puternică.

Această apariție publică a confirmat relația lor și a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare, unde fanii au exprimat bucuria și susținerea lor față de cuplu.

O parte din trecutul lui Joe Keery

Joe Keery a fost anterior într-o relație cu actrița Maika Monroe. Cei doi au fost văzuți împreună la evenimente publice și au stârnit interesul presei de specialitate.

Cu toate acestea, la momentul actual, Joe și Maika sunt persoane separate, iar atenția s-a mutat asupra relației sale cu Chase Sui Wonders.

Cu siguranță, vom aștepta cu interes să vedem ce aduce viitorul pentru Joe Keery și Chase Sui Wonders în plan personal și profesional.

Tu ce spui de ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 2 noiembrie?

Ce este fem3.space? Hai să afli tot ce ar trebui să știi despre acest proiect care promovează educația și comunitatea femeilor din spațiul web3