in ,

AdorAdor OMGOMG

Vezi ce tatuaj și-a făcut Andreea Suciu în Paris, după o petrecere

Am spus-o și am să o mai spun, Andreea Suciu este una dintre cele mai spontane persoane pe care le cunosc. În sensul distractiv al cuvântului, acela specific vârstei, desigur.

Cum altfel îți explici că, după ce a spus că gata, nu-și mai face alt tatuaj, influencerul se întoarce din Paris cu un nou exponat în colecție?

Contextul, însă, e partea cea mai bună a întregii povești. Știm cu toții că Adreea a fost recent în Paris, unul dintre orașele ei de suflet, pentru câteva zile.

Ce nu știm, însă sau, mai bine zis, nu știam, până să posteze ea TikTok-ul în care face haz de situație, este că influencerul s-a întors din Franța cu un suvenir ceva mai special decât celelalte.

Este vorba despre tatuajul pe care și l-a făcut, după cum spune chiar ea în TikTok-ul postat pe această temă, la ora 4 dimineața, la o petrecere random din Paris.

@andreeasuciu111my friend hyping me on the back

♬ Hahahaha again – Kelsey🪖💐

Tatuajul în sine este unul extrem de frumos, de altfel.

Acesta surprinde, una deasupra celeilalte, două reprezentări ale unor mâini ce se ating tandru. Modelul în sine, deși realizat la o petrecere random din Paris, este extrem de reușit. Singura întrebare pe care ne-a mai rămas să ne-o punem acum, cu privire la acesta, este dacă o avea o semnificație anume? Tu ce părere ai?

Ce crezi că ar putea însemna noul tatuaj al Andreei Suciu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 luni de Nectar – Let’s take a trip down memory lane

Adelina Pestrițu îmbrăcată elegant, sărbătorind în Maldive

Ce își dorește Adelina Pestrițu de la vârsta de 37 de ani? Vezi mesajul transmis de vedetă într-un story pe Instagram