in , ,

AdorAdor

Vezi ce surpriză i-a făcut Miruna Rumina bunicii ei 🥹

Miruna Rumina spunea recent, într-un TikTok încărcat pe profilul ei, că nu și-a mai văzut bunica de mai bine de șase ani.

Atunci când verișorul său i-a propus, în timpul unui apel, să îi facă împreună o surpriză și să o viziteze, nu a mai contat că era miez de noapte, Miruna s-a pus pe căutat bilete de avion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R.U.M.I.N.A (@miruna.rumina)

 

Le-a găsit relativ ușor, însă a fost nevoie să facă sacrificiul de a pleca în aceeași dimineață, la ora 04:00 de acasă, pentru a prinde avionul și a ajunge acolo unde se află bunica ei. A plecat atât de în grabă și cu un plan făcut pe ultima sută de metri, încât, atunci când a ajuns în aeroport și a fost pusă să se descalțe, a remarcat sarcastic „vai, știi ce era aiurea? să mă descalț în aeroport și eu nici măcar să nu am șosete la fel, pentru că n-am apucat să-mi fac bagajul”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R.U.M.I.N.A (@miruna.rumina)

Așa e când te grăbești. Mai pleci fără o periuță de dinți, fără o pereche de șosete sau cu șosetele desperecheate în picioare. Însă, odată ce ajungi acasă, alături de cei dragi, parcă problemele astea mici au și ele farmecul lor, fac parte din poveste.

 

@miruna.rumina Sunați-vă bunicii 🥹 #surpriza #bunica #fam ♬ sunet original – Miruna Rumina

Și așa s-au trezit Miruna și verișorul său, pe nepusă masă, acasă la singura bunică pe care o mai are, pentru a o surprinde cu o vizită. Înduioșate de revedere, atât bunica, cât și Miruna, cele două și ceilalți membrii ai familiei și-au petrecut puținul timp avut la dispoziție împreună.

 

Odată urcată în avionul de întoarcere, Miruna a mai avut de spus un singur lucru:

„Vizitați-vă bunicile cât încă le mai aveți”.

Got us all emotional…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Colaj concert la lumina lumânării, la muzeul MINA din București

Cum a fost cel mai recent concert La lumina lumânării și când va avea loc următorul?

Premiile Oscar 2024. Ryan Gosling se bucură de a treia nominalizare din cariera sa