in ,

AdorAdor

Vezi ce postare frumoasă i-a dedicat Antonia partenerului ei, Alex Velea

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc, au sărbătorit recent 11 ani de relație, iar Antonia nu s-a putut abține să nu împărtășească sentimentele ei profunde și afecțiunea pentru partenerul ei pe Instagram.

Într-o postare emoționantă, însoțită de mai multe instantanee adorabile, Antonia și-a exprimat iubirea necondiționată pentru Alex, surprinzând fanii cu un mesaj sincer și afectuos.

Un glimpse în etape din viața cuplului Antonia – Alex Velea

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

Cu poze care acoperă diverse etape ale relației lor, de la momente de tandrețe la aventuri și evenimente importante, Antonia a reușit să ofere o privire în universul lor personal.

Imaginile cu cei doi la spital, pe coperta revistei Elle, la filmările unui videoclip, în vacanță și, mai ales, Alex Velea în ipostaza de tată iubitor, conturează povestea lor de dragoste plină de momente speciale și complicitate

Cei doi au lumea lor proprie

Mesajul emoționant al postărilor a fost:

„Te ador!!!!!!!!! Sunt binecuvântată că te am! Mulțumesc pentru tot, omul meu bun! No matter ce a avut oricine de spus, noi tot aici suntem în universul nostru, în our own bubble, stronger than ever!”

Antonia a subliniat faptul că, indiferent de comentariile sau părerile altora, ei rămân puternici și uniți în propriul lor univers, consolidând legătura lor cu trecerea timpului.

Momentele care au întărit relația lor

Mesajul a devenit și mai emoționant când Antonia a menționat modul în care Alex Velea și-a cucerit inima definitiv: „M-ai cucerit definitiv după ce te-am văzut în ipostaza de tată, de fapt, de atunci am început să te iubesc din ce în ce mai mult!”

Aprecierile Antoniei pentru partenerul ei s-au conturat într-un mod special în momentele de viață de zi cu zi, evidențiind conexiunea și dragostea autentică care există între ei.

Cu umor și modestie, Antonia a adăugat: „Tu știi ce simt pentru tine, dar azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooata lumea câtă dragoste port pentru tine, pentru că sunt foarte fericită să te am! Atât 🤍 (Sper că am scris corect, dacă nu…asta este, nu sunt perfectă! U guys get the point tho! Și oricum, Alexandru al meu nu mă judecă, asta e tot ce contează!!!)”

Antonia și-a exprimat bucuria și recunoștința într-un mod autentic și relaxat, arătând că în relația lor, autenticitatea este cheia.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Mesajul Antoniei pentru Alex Velea a fost nu doar o declarație de dragoste, ci și o lecție de sinceritate și apreciere într-o lume în care relațiile publice sunt adesea subiecte delicate.

Cei doi continuă să rămână un cuplu inspirator pentru cei care îi urmăresc, arătând că dragostea autentică și complicitatea pot rezista în fața provocărilor și trecerii timpului.

Tu ce zici de povestea lor de dragoste emoționantă?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un kind reminder să ne iubim mai mult de la Lorena Vișan 💕

Ai părul vopsit? Uite câteva tips de la Alina Ceușan despre cum să ai grijă de părul tău 👱🏻‍♀️