in ,

AdorAdor OMGOMG

Velantina Keiko ne spune care e parfumul din cauza căruia a fost „fugărită de un om”

„În sfârși pot să spun că am găsit un parfum la care eu o să încep să mă închin… Deci ieri am fost fugărită de un om și am reușit să mituiesc alt om, ambele din cauza și datorită unui parfum.”

Așa a început unul dintre cele mai recente TikTok-uri ale Valentinei Keiko, în care ne povestește despre peripețiile prin care a trecut din cauza unui parfum. Cred că mulți dintre noi aproape că am fost convinți să-i dăm o șansă esenței doar pe baza primelor două fraze.

Să vedem, totuși, despre ce a fost vorba și care este, la urma urmei, parfumul minune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Keiko (@valentinaislove)

În următoarele 2 minute din clip, Valentina reamintește și retrăiește împreună cu noi ziua în care s-au pretrecut evenimentele. Întâmplarea în cauză, spune Valentina, avusese loc fix în ziua anterioară, în Control Club din București, unde a avut de filmat niște cadre.

Cu mult umor, influencerul povestește cum parfumul îl captivase atât de mult pe bodyguard-ul de la intrarea în club, încât acesta a fugit după ea, doar pentru a-l complimenta și a întreba care e numele esenței pe care o poartă.

@valentinakeiko Nu am trecut prin atatea cu unii prieteni prin cate am trecut in 3 zile cu acest parfum. Hope to see u at the partyy 🤍 YSL beauty x Sephora pe 10 februarie. #BlackOpium #Overred #paidprojectbyYSLbeauty ♬ original sound – Valentina Keiko

Ulterior, ea mai menționează și cum s-a folosit tot de parfum pentru a reuși să aibă acces pentru filmări într-o zonă care era închisă. Și a reușit.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Keiko (@valentinaislove)

După așa întâmplări, nu poți decât să-ți pui întrebarea: dar care o fi, totuși, esența magică? La finalul clipului, Valentina divulgă secretul.

Este vorba despre noua apă de parfum Black Opium Over Red de la Yives Saint Laurent, un parfum care făcea deja furori în online și înainte de clipul ei.

Dar, dacă hype-ul de pe social media nu a fost suficient să ne convingă să-l încercăm, videoclipul Valentinei clar a înclinat balanța. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cât au fost plătite Hayley Williams și Taylor Swift pentru melodii scrise de Olivia Rodrigo?

Cât au fost plătite Hayley Williams și Taylor Swift pentru melodii scrise de Olivia Rodrigo?

Selly vorbește despre cearta epică dintre Cezara și Costi Max în FINALA BUZZ HOUSE