in ,

Totul despre Vali Dobrogeanu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Vali Dobrogeanu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Dacă nu știai cine este Vali Dobrogeanu, cu siguranță i-ai văzut filmele fiindcă este un scenarist, regizor și actor foarte talentat și apreciat în România.

Cine este Vali Dobrogeanu?

Tabăra (2021) și 5Gang: Un altfel de Crăciun (2019) sunt filmele care au reușit să scoată mulți oameni din casă pentru a vedea pe marile ecrane telentul de care dă dovadă Vlad Dobrogeanu. Acesta s-a făcut remarcat și datorită emisiunii Rezumatul zilei, unde în calitate de realizator a atras, din nou, o mulțime de fani.

Ce vârstă are Vali Dobrogeanu?

Vali Dobrogeanu s-a născut pe 9 mai, în zodia taur. Deși spune cu diverse ocazii despre el că este bătrân, comparându-se cu vloggerii tineri de azi, el este, de fapt, chiar tânăr. Vali Dobrogeanu nu pare să fi depășit vârsta de 40 de ani.

Biografia lui Vali Dobrogeanu

Vali Dobrogeanu, când era copil, visa să fie cowboy. Folosea calul de la țară pentru a-și intra mai bine în personaj și se îmbrăca așa cum trebuie un cowboy să apară: cu pălărie, vestă și insignă, dar mai ales cu pistol.  Îi place ca pe Youtube să urmărească diverși creatori de conținut din zona tech și din zona de film.

Despre viața sa privată, Vali Dobrogeanu nu povestește prea des, dar mai aflăm una, alta, cel puțin despre părerile sale, atunci când îi urmărim conținutul pe care îl postează. Altfel, nu are cont de Facebook sau Instagram, deci nu stă pe rețelele de socializare. Spunea într-un interviu pentru ProTV că petrece mult timp pe Youtube, fiindcă acolo găsești de toate pentru toți, fie că vrei să studiezi ceva, să afli chestii noi sau doar să te enervezi.

Cariera lui Vali Dobrogeanu

Carismaticul Vali Dobrogeanu a descoperit platforma Youtube în urmă cu mulți ani. Chiar el râde când își amintește că în copilăria lui nici nu știa că va exista YouTube. A descoperit însă potențialul datorită unui coleg de la școală, Andrei Lăcătuș, cu care împărțea și banca în sala de clasă. Acum, acest coleg este cunoscutul Shurubel. Așa a început Vali Dobrogeanu să încarce apoi, câțiva ani mai târziu, în anul 2011, conținut pe canale de entertainment ca 10 lucruri și Doza de Haș.

Experiența lui include filmatul, scrisul și producția, iar aceste competențe le-a dobândit mai degrabă din cărți și cursuri online decât din partea teoretică învațată la facultăți de profil. Face vlogging și pe canalul său vorbește despre o mulțime de lucruri: de la cele mai stupide invenții din istorie la sfaturi despre cum să agăți în 2024. 10 lucruri și Rezumatul zilei aduc laolaltă informații haioase din o mulțime de zone de interes și sunt importante pentru urmăritori indiferent de vârsta pe care ar avea-o.

În legătură cu Rezumatul zilei, Vali Dobrogeanu declara că nu există nici măcar o zi fără un rezumat. Din păcate, episoadele sale au fost încărcate și cu întârziere. Scopul inițial al canalului era acela de a veni către public cu lucruri educative, dar hazul a părut în cele din urmă că este mult mai căutat decât informația.

Într-un interviu acordat pentru KissFM, Antonia povestea despre experiența sa cu Vali Dobrogeanu în ceea ce privește filmul Haita de acțiune, un film regizat de acesta, care a călcat pe urmele succesului avut de filmul Teambuilding, cu mari încasări. Antonia a spus:

Vali este calm, răbdător, ne-a ajutat mult și sper că e și el mulțumit de noi toți și de rezultat.

Vali Dobrogeanu a avut 150 000 de vizionări la un clip despre extratereștri pe care îl scosese de la sertar, după patru ani. Prin tot ceea ce face Vali Dobrogeanu ne-a convins și pe noi că este un tip cu haz și foarte intelligent, pe care nu te plictisești să îl urmărești.

Tu știai cine este Vlad? Răspunde-ne pe „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Creative Monkeyz: Cine sunt, cu ce se ocupă

Totul despre Creative Monkeyz: Cine sunt, vârstă, cu ce se ocupă

Totul despre Bogdan IBMFamily

Totul despre Bogdan IBMFamily: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație