in ,

AdorAdor

Totul despre Valerie Lungu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Descoperă mai multe detalii inedite despre una dintre cele mai cuceritoare și carismatice prezențe feminine din online, Valerie Lungu!

Totul despre Valerie Lungu Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Valerie Lungu este o personalitate online și creatoare de conținut în vârstă de 29 de ani. Ea a reușit să adune comunități impresionante pe rețelele de socializare prin firea ei creativă și carismatică. Pasionată de tot ceea ce face, veleitățile ei nu se rezumă doar la postatul de conținut, călătorii și haine, aceasta jucându-se în mod armonios și cu actoria și muzica.

Cine este Valeria Lungu?

Valerie Lungu este o fashionista care a cucerit întregul internet prin personalitatea ei carismatică, debordantă și diafană. Înainte de a ajunge la inimile fanilor din online, având comunități impresionante care îi urmăresc atent activitatea, ea s-a făcut remarcată pe micile ecrane ca participantă la reality show-ul fenomen „Bravo, ai stil!”.

Sursă imagini Instagram: valerie.lungu

Într-un interviu inedit pentru revista Viva!, Valerie a spus despre ea că este:

„O persoană foarte muncitoare și am scopuri în viață pe care aș vrea să le realizez. Îmi expun sufletul în imagini. Vin, dintr-o familie de artiști și arta este în sângele meu.”

Aceste cuvinte îi completează frumos perspectiva de creatoare de conținut și denotă că ceea ce face Valerie, are un substrat mult mai profund de cât am crede la o primă vedere pe Instagram și TikTok.

Ce vârsta are Valerie Lungu?

Valerie are în prezent 29 de ani, fiind născută pe 13 mai 1994, în Chișinău, Republica Moldova, sub zodia taur. O femeie în adevăratul sens al cuvântului, ea a menționat că cea mai prețioasă lecție învățată până la vârsta asta, este:

„Azi, după aproape 30 de ani, mi-am dat seama ce merită atenția mea și ce trebuie să fac ca să nu mai dezgrop rănile din sufletul meu. Este o muncă zilnică.” Valerie pentru revista Viva!

Cum a arătat copilăria lui Valerie Lungu?

Perioada copilăriei a fost una extrem de frumoasă, stând la țară alături de bunica ei în Republica Moldova. Din acest motiv, și-ar dori și ea la rândul ei să-și ducă proprii copii să copilărească tot la sat. De asemenea, Valerie se uita la telenovele când era mică și-și dorea să-și tundă bretonul exact ca Natalia Oreiro.

În ceea ce privește relația cu familia ei, Valerie are o relație extrem strânsă și profundă cu mama ei, care este interpreta Valeria Lungu. În acest context, se explică atât talentul, cât și frumusețea inconfundabilă a creatoarei de conținut.

Ce studii are Valerie Lungu?

Pentru Valerie, actoria a fost și încă este una dintre marile sale iubiri. Este absolventă de UNATC și de jurnalism, urmând cursurile în cadrul Școlii de Jurnalism „Tudor Vornicu”.

Chiar dacă viitorul se anunța destul de promițător în domeniul actoriei, Valerie mergând la castinguri în facultate și primind oferte de a juca în filme și piese de teatru, a lăsat în pending acest plan. Dar, este mulțumită de decizia ei, pentru că în prezent face ceea ce o reprezintă cu adevărat și-i aduce plăcere.

Este într-o relație Valerie Lungu?

Valerie este o fire deschisă și transparentă în ceea ce privește viața ei amoroasă. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul și creatorul de conținut Alex Gilka (Alex Gîlcă), amândoi fiind tot moldoveni.

Pe canalul ei de Youtube, cei doi au povestit începuturile relației lor:

Valerie și Alex s-au cunoscut prima dată online, iar după câteva conversații au ajuns să se întâlnească fizic pe tărâmuri britanice, în Londra, unde locuia la momentul respectiv Alex. Din momentul în care au decis să-și oficializeze relația, urmăritorii din online au așteptat fiecare ocazia de a-i vedea împreună pe the queen and king of digital space. Aceștia postează de la conținut până la vacanțele frumoase pe care le petrec împreună.

Cu ce se ocupă Valerie Lungu?

Din ceea ce s-a menționat și anterior, Valerie este în principal creatoare de conținut și adoră din toate unghiurile ceea ce face. În clădirea propriei cariere, ea a încercat să se îndepărteze de numele celebru al talentatei ei mame, din acest motiv s-a mutat și în România, iar tot ceea ce a reușit până în momentul de față, a fost strict pe forțele proprii.

Ea muncește foarte mult și din activitatea din online reușește să-și susțină toate poftele din punct de vedere financiar. O personalitate online aparte, ea tratează cu mult profesionalism fiecare oportunitate de colaborare cu branduri sau campanie pe care o implementează.

De asemenea, Valerie a menționat că: „Sunt binecuvântată pentru frumusețea pe care mi-au oferit-o părinții, dar și pentru mintea mea, care a fost mereu dornică să învețe lucruri noi.”, ceea ce reflectă că a fost conștientă de atuurile ei, dar a rămas cu picioarele pe pământ.

Pe lângă remarcanta sa apariție la „Bravo, ai stil”, în urma căreia a atras simpatia telespectatorilor, dar și numeroase indivii datorită abilitățile ei dezvoltate în modă, dar și talentelor care o recomandă, cum ar fi vocea cuceritoare, Valerie a fost desemnată și ambasadoare a brandului Pandora.

Această realizare este demnă de consemnat deoarece pentru prima dată în România, celebrul brand a ales 4 fețe, 4 femei puternice, îndrăznețe și diferite, care să-l reprezinte, iar printre aceste nume mari se numără și Valerie.

Sursă imagini Instagram: valerie.lungu

Cum stă Valerie Lungu la nivel de cifre?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Bogdan DLP: Cine este, Numele real, Relație și Carieră

Totul despre Bogdan De La Ploiesti: Cine este, Nume real, Relație și Carieră

trivia quizz fun quizz likez friends cat stii despre friends test friends

Cât de multe știi despre FRIENDS?