in

AdorAdor

Unde își mai petrec vacanțele de cuplu Alexia Eram și Mario Fresh? Hai să descoperi 👀

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a devenit o inspirație pentru tineretul din România. Alături de prietenul său cu care este împreună de 7 ani, Mario Fresh, trăiește momente de vis. Și ba mai mult, le împarte cu noi pe social media.

Aceștia călătoresc împreună foarte des, iar noi parcă trăim momentele de descoperire împreună cu ei.

Haide să vezi pe unde au mai umblat Alexia Eram și Mario Fresh.

Santorini

Cuplul a călătorit recent pe insula Santorini, unde au petrecut (în jur de) o săptămână, din ce reiese din descrierea de pe profilul Alexiei.

Cu ocazia aniversării acesteia, cuplul a închiriat o barcă și au văzut apusul, au postat poze superbe și videoclipuri pline de iubire.

România

Cuplul nu își petrece vacanțele doar afară. Din ce reiese de pe profilul de Instagram al Alexiei Eram, aceștia vizitează (quite a bit) și țara noastră.

Așadar, la o aruncătură de ochi se pot observa cel puțin 2 locații pe care le-au vizitat în ultimele luni:

Untold

Festivalul din Cluj-Napoca este locul unde se regăsesc oameni din toate colțurile lumii și ale țării, iar cele două celebrități nu au lipsit nici ele.

Cuplul s-a distrat de minune, și deși Alexia Eram a postat pe profilul ei relativ puține poze de acolo, a fost destul încât să ne dăm seama ca a fost cool tare.

Casa Timiș

Una dintre cele mai exclusive locații din țară, situată lângă Ploiești, Casa Timiș s-a aflat pe lista cuplului anul acesta.

Cu o arhitectură de poveste și parcă dintr-o lume a zânelor, Casa Timiș a apărut pe Instagramul Alexiei.

Bali

Mario Fresh și Alexia Eram au început anul cu o vacanță, după ce Alexia a petrecut Crăciunul alături de familia ei în Statele Unite ale Americii.

Iar locația aleasă de aceștia nu a lăsat de dorit! Îndrăgostiții au plecat în Bali, de unde au postat multe poze și videoclipuri superbe.

Bali se află și pe lista mea de călătorii, însă până atunci mă bucur pentru ei care au mers deja. 🙂 #manifesting

După câte am observat, cuplul este destul de discret (pe cât se poate, având în vedere că sunt celebri). Așa că nu se regăsesc multe dintre locațiile pe care aceștia le vizitează. Cu siguranță dacă Alexia ar posta locațiile sau i-ar da tag lui Mario de fiecare dată când merg pe undeva, lista aceasta ar fi muult mai diversificată.

Dar, zic eu, e destul că în decurs de câteva luni au vizitat 2 continente diferite împreună. Separat călătoresc destul de des și așa, iar cel puțin Alexia a postat poze din vacanțe de prin Dubai, Paris, plus călătoria cu fratele ei din cadrul emisiunii America Express.

Tu ce părere ai? Poate mai știi vreo locație în care a călătorit cuplul? Lasă-ne un comentariu, reacție sau chiar dă-ne un pont.

Până la urmă, cel mai important pentru noi este să livrăm articole relevante pentru tine. Cum ne descurcăm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce expresii pe care le folosesc băieții ar trebui să cunoști?

Cum poți aplica, corect, eyeliner-ul. Lasă-te inspirată de make-up artistul Andone Diana