in

AdorAdor OMGOMG

Unde ieșim în București, ca să ne simțim mai aproape de influencerii noștri preferați. Cafeneaua Nectar, deschisă de content creators din București

Situat pe Calea Dorobanților 10, Nectar este o cafenea/juice bar proaspăt deschisă în inima Bucureștiului. Fondatoarea, Andreea Suciu, o creatoare de conținut pe TikTok, a adus un concept inovator în orașul său adoptiv.

Oamenii se adună aici pentru a gusta băuturi delicioase, dar și pentru a socializa într-un mediu plin de creativitate și idei noi.

Nectar devine un punct de interes al întâlnirilor cu content creators de renume din mediul digital românesc. Andreea însăși este adesea prezentă în local, oferind clienților șansa de a interacționa și de a lua parte la discuții captivante, în timp ce se bucură de o cafea sau un suc revigorant.

Această cafenea vibrează de energie creativă, fiind locul ideal pentru a întâlni și a interacționa cu personalități inspiraționale din mediul online. Atmosfera este relaxată, invitând oamenii să vină și să se simtă ca acasă, în timp ce se bucură de băuturile răcoritoare și de discuții cu creatorii lor de conținut preferați.

Nectar reprezintă mai mult decât o simplă cafenea; este un spațiu al comunității digitale, unde se îmbină gustul excelent al cafelei și al sucurilor proaspete cu conexiuni autentice și experiențe memorabile alături de personalități din lumea online-ului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ne e dor de vlogmas-urile Andreei Balaban, așa că ne lăsăm inspirați de ea cu idei de cadouri, Christmas Edition 🎄

Te gândeai să mergi luna aceasta la Nostalgia? Maybellinge New York, împreună cu influencerii tăi preferați, pun la bătaie invitații duble la eveniment