in ,

OMGOMG

Un cuplu logodit la care nu te așteptai: Zoë Kravitz și Channing Tatum!

Într-o lume în care poveștile de dragoste se desfășoară ca în filme, Zoë Kravitz și Channing Tatum ne arată că, uneori, calea către inimă poate fi plină de surprize și momente magice.

Această pereche inedită, care pare să fi fost croită prin vârful unei baghete magice, a uimit pe toată lumea când și-a făcut debutul oficial ca un cuplu logodit.

Iată cum a evoluat povestea lor de dragoste captivantă!

Zoë Kravitz și Channing Tatum, uniți de un film

Totul a început în 2021, când Zoë Kravitz, regizoarea și actrița din spatele thriller-ului „Pussy Island”, și-a găsit muza perfectă în persoana lui Channing Tatum. După ce l-a ales să interpreteze rolul lui Slater King în film, cei doi au devenit mai mult decât simpli colegi de platou.

Întâlnirile prietenești și plimbările prin New York i-au adus mai aproape, iar dragostea a înflorit în mod natural.

Logodna a fost anunțață recent

În octombrie 2023, cuplul a împărtășit cu lumea vestea logodnei lor, iar inelul strălucitor de logodnă a devenit vedeta serii.

Într-o seară la Giorgio Baldi din Los Angeles, Zoë a strălucit alături de Channing, arătând cu mândrie inelul cu diamant de tip smarald. Momentul a fost capturat în fotografii, iar fanii au fost imediat fascinați de strălucirea și fericirea cuplului.

Cuvintele dulci ale lui Zoë la adresa lui Channing

Într-un interviu pentru GQ în noiembrie 2022, Zoë Kravitz a dezvăluit motivul dulce pentru care s-a îndrăgostit de Tatum:

„Este pur și simplu un om minunat. Mă face să râd, iar noi doi iubim cu adevărat arta și discutăm despre artă și explorarea motivelor pentru care facem ceea ce facem. Ne place să vedem un film, să-l analizăm și să discutăm despre el, să ne provocăm reciproc.”

Cu prima lor apariție publică în 2021, pe o plimbare cu bicicleta prin New York, și cu dezvăluirea că Tatum a fost inspirația pentru rolul său în „Pussy Island”, cuplul a știut cum să își țină fanii cu sufletul la gură, combinând carierele lor strălucitoare cu o poveste de dragoste autentică.

Povești care ne inspiră și înduioșează

Zoë Kravitz și Channing Tatum au demonstrat că în inima Hollywood-ului, se pot naște nu doar filme de succes, ci și povești de dragoste care încântă și inspiră.

Cu o logodnă strălucitoare și o dragoste evidentă, acești doi actori își scriu propriul scenariu magic, iar noi suntem cu toții nerăbdători să vedem ce surprize pregătesc pentru continuarea acestei călătorii extraordinare.

Tu ce zici de povestea celor doi? Știai că formează un cuplu?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își sărbătorește ziua pe 10 decembrie?

It’s a wrap! Petrecerea de final de an a celor de la Global Records, un succes total, menit să celebreze reușitele de pe parcursul anului 🫠