in ,

AdorAdor OMGOMG

Un Crăciun de poveste la Mița Biciclista: Cu ce s-au delectat cei care au luat parte la petrecerea din Ajun?

Dacă ar fi să descriu Bucureștiul într-un singur cuvânt sau, mai bine zis, cu ajutorul unei singure locuțiuni, mi se pare că „plin de viață” ar surprinde perfect esența capitalei.

E ceva ce mi-a plăcut întotdeauna la acest oraș, faptul că într-o zi oarecare de joi, ploioasă sau înghețată, poți cu ușurință să găsești cel puțin cinci (probabil și mai multe) evenimente diferite la care să iei parte în timpul liber. Iar în weekend sau cu ocazia vreunei sărbători, numărul crește exponențial.

La urma urmei, deși părerile cu privire la București pot fi variate și mulți oameni s-ar putea să nu îl îndrăgească în mod deosebit, un lucru este cert: este, fără doar și poate, nucleul cultural al țării, iar evenimentele care au loc zi de zi în oraș, la fel ca localurile care le organizează, se asigură că micul Paris își păstrează reputația intactă din acest punct de vedere.

The place to be in Bucharest

În sensul în care Bucureștiul ar fi the Paris of the East și hub-ul cultural principal al României, este de la sine înțeles că aici ar trebui să existe și câteva localuri consacrate care să propage și mențină vie această idee.

Printre acestea se numără și unul dintre locurile mele preferate din tot orașul, @lamițabiciclista. Ceva ce m-a atras mereu la Mița a fost felul lor unic de a combina contemporanul cu istoria sau vintage-ul.

Fiecare eveniment al lor reușește cumva să fie complet fresh, but with some classic undertones.

Ajunul la Mița Biciclista

Unul dintre cele mai recente evenimente de la Mița, care pe mine m-a făcut să mă reîndrăgostesc – profund, aș mai putea adăuga – de acest local a fost petrecerea din Ajunul Crăciunului. Faptul în sine că nu a fost crăciunistică și/sau kitsch nu pot spune neapărat că m-a surprins, cum nu era stilul celor de la Mița să o fi organizat astfel, dar chiar și așa, evenimentul a fost ceva cu totul reconfortant.

Decorul a fost unul finuț și plin de bun-gust, nimic prea over the top, dar suficient cât să te facă să simți atmosfera Crăciunului. Lumea era detașată, cum deja începuseră concediile și vacanțele, iar atmosfera era una festivă și elegantă.

Toți cei prezenți s-au delectat cu băuturi revigorante și conversații însuflețite și s-au bucurat de o companie de calitate. Aceste trei elemente ar fi fost suficiente pentru o seară de pomină, dar rețeta succesului s-a bazat pe un ingredient nu atât de mult secret, cât aparte: muzica.

O prestație de pomină

Că muzica pe care o ascultăm la Mița Biciclista este mereu fantastică e indiscutabil, însă în seara de Ajun, pot spune că s-au autodepășit. Cum vă spuneam, coloana sonoră a evenimentului a fost cireașa de pe tort la petrecerea din Ajun.

Discuțiile cu cei dragi nouă, în special în preajma sărbătorilor, sunt ceva special all on their own, dar când auzi pe fundal muzica celor de la Roaring Cats, tot ce pot spune este că ai tras lozul cel mare.

Așa se face că petrecerea de Crăciun a celor de la Mița Biciclista a fost atât unul dintre cele mai de succes evenimente ale lor, cât și, în opinia mea, una dintre cele mai bune petreceri de Crăciun care au avut loc în capitală.

A fost, ca să termin cumva clișeic, cu un citat luat direct din postărilor echipei lor…

O seară cum Bucureștiul nu trăiește decât La Mița Biciclista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Remote Holidays: Cum au arătat sărbătorile de iarnă pentru Sore și primul ei Crăciun departe de casă

Sărbătorile la bunici în țară. De Crăciun, cu Aris și Alexia Eram