in

AdorAdor

UGG Dupes: oare pot fi o investiție mai bună decât cele originale? Aleksandra Lazaruss ne dă verdictul

Într-un TikTok plin de sfaturi de modă, Aleksandra Lazaruss împărtășește secretul ei pentru a obține stilul UGG la un preț accesibil și cu o calitate remarcabilă.

Într-o declarație onestă, Aleksandra dezvăluie că preferă variantele mai accesibile ale UGG-urilor, cunoscute sub numele de „dupes”, considerându-le o investiție mult mai inteligentă decât variantele originale, care pot fi excesiv de scumpe.

Ea explică cum, în opinia sa, raportul calitate-preț al UGG-urilor autentice nu este suficient de rentabil și, prin urmare, optează pentru variantele mai accesibile, găsite online.

Dupe-urile pe care le achiziționează ea îi oferă nu doar o varietate de culori și stiluri, ci și o alternativă mai puțin costisitoare la investiția considerabilă necesară pentru variantele originale.

@lazaruss369 Replying to @saracutzu ♬ original sound – Aleksandra Lazaruss

Aceste variante mai accesibile, sunt prezentate ca fiind la fel de plăcute estetic, dar la un preț mult mai prietenos pentru buzunar.

Aleksandra subliniază că, deși dacă acestea se deteriorează în timp, ea preferă să nu-și frângă inima plătind sume semnificative pentru variantele autentice.

Prin această abordare, Aleksandra împărtășește cu comunitatea ei de urmăritori un mod inteligent și practic de a aborda moda, evidențiind alternativele mai accesibile și sustenabile.

Această abordare vine și cu o promisiune: un stil la modă și de calitate, fără a compromite bugetul.

Tu ce părere ai? Pot acestea să fie o investiție mai bună decât cele originale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Delia lansează „Jimmy Samurai” cu videoclip oficial, prima colaborare alături de Oana Matache, sora ei

MIAMI BICI se întoarce în cinema cu partea a doua 🍿