in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut internaționali de pe Twitch în decembrie 2023?

Descoperă clasamentul complet!

La începutul lunii am realizat un clasament cu 10 dintre cei mai urmăriți streameri români de pe Twitch. Acum, spre final de decembrie, am făcut un research și ne-am gândit să vă arătăm care sunt primii 10 streameri de pe Twitch la nivel mondial.

Sunt preferații tăi în listă?

NINJA | RICHARD TYLER BLEVINS

Ascensiunea la faimă a lui Ninja a început în martie 2018, când a jucat Fortnite alături de Drake, Travis Scott și JuJu Smith-Schuster, dobândind cel mai mare record de spectatori pe Twitch. Ninja este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din 2022, un streamer Twitch american, YouTuber și jucător profesionist. Obișnuia să joace fotbal înainte de a se decide să înceapă să joace jocuri video profesional.

TFUE  | TURNER TENNEY

Tfue, unul dintre cei mai buni streameri Twitch din 2022, este un streamer și jucător de esports Twitch american, cunoscut cu competență pentru că joacă Fortnite.

RUBIUS | RUBEN DOBLAS GUNDERSEN

Ruben este un streamer Twitch spaniol-norvegian, YouTuber și actor, iar canalul său constă în principal în jocuri, Q&A, în cadrul cărora răspunde la întrebările fanilor și mai face schițe amuzante, printre altele.

SHROUD | MICHEAL GRZESIEK

Micheal este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Canada, cunoscut pentru că joacă jocuri de tip împușcături la persoana întâi și Battle Royale, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant și multe altele.

AURONPLAY | RAÚL ÁLVAREZ GENES

lvarez este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. Aliasul său online, AuronPlay, derivă de la numele lui Auron, un personaj din jocul video Final Fantasy X. El oferă comentarii satirice despre subiecte actuale sau pe alte videoclipuri de pe internet.

POKIMANE | IMANE ANYS

Pokimane este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Canada. Ea este cel mai bine cunoscută pentru fluxurile ei live pe Twitch, unde difuzează conținut de jocuri video, în principal despre League of Legends și Fortnite. Ea este, de asemenea, un membru OfflineTV.

THEGREFG | DAVID CÁNOVAS

Grefg este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. YouTube-ul său are aproape 17 milioane de abonați, este un co-fondator al echipei de esports – Team Heretics, fondată în 2016. A început pe Twitch și, în scurt timp, a devenit unul dintre primii 10 spanioli cu cei mai mulți urmăritori. După un timp pe Twitch, Grefg a trecut la Mixer, platforma live pe care Microsoft a vândut-o către Facebook. După ce și-a încheiat contractul la Mixer, a revenit la streaming live pe Twitch și acum are peste 7 milioane de abonați.

MYTH | ALI KABBANI

Kabbani este unul dintre cei mai buni streameri Twitch și fostul Fortnite Pro. A început să difuzeze pe Twitch în 2016 și a transmis în principal Paragon. În decembrie 2020, a fost considerat a fi printre cei mai populari streameri de pe Twitch, cu peste 7 milioane de urmăritori și peste 156 de milioane de vizualizări.

TIMTHETATMAN | TIMOTHY BETAR

Timothy Betari este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din America. Și-a început călătoria în streaming pe Twitch în 2012 și a strâns peste 6,5 milioane de urmăritori.

IBAI | IBAI LLANOS

Ibai este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. El este, de asemenea, comentator de sporturi pentru G2 Esports. În 2014, Ibai și-a început cariera în streaming League of Legends. În calitate de creator, a organizat mai multe evenimente de masă, cum ar fi „La Liga Santander Challenge”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 15 decembrie?

Cu cine e logodită acum Vanessa Hudgens? Totul despre el