in

AdorAdor

Clasamentul creatorilor români de pe Twitch este aici! Tu pe cine urmărești?

În cazul în care nu știai, deși mă îndoiesc de asta, Twitch a devenit o platformă globală unde creatorii de conținut își împărtășesc pasiunile, intră în legătură cu publicul și construiesc comunități. România, cu comunitatea sa online vibrantă, a produs o serie de streameri Twitch talentați care distrează, educă și implică spectatorii din întreaga lume.

Iată primii 10 creatori români de conținut de pe Twitch care au avut un impact semnificativ asupra platformei:

Faiăr

Silviu Istrate (n. 25 august 1995), cunoscut online drept Silviu Faiăr, este un vlogger și streamer român. Cunoscut pentru comentariile pe teme politice și sociale, acesta are cel mai urmărit stream de pe Twitch din România, urmat de Creative Monkeyz. Silviu Istrate se mai remarcă și prin conținutul de divertisment.

CreativeMonkeyz

Acest canal de Twitch este dedicat artei (atât digitale cât și tradiționale). Ei fac tutoriale video în română în care te învață să folosești diverse programe ale Adobe Systems, dar și  elemente grafice gratuite în proiecte comerciale. Conținutul este gratuit în întregime.

REALLYRUX

Rux este cunoascută pentru stream-urile cu jocuri, în special cele în care joacă The Sims. Dacă ești fan al noului The Sims 4, atunci caut-o pe Rux pe Twitch.

ZLAVOG

Alex Zlăvog, creator de conținut, a declarat:

„Cel mai probabil mai mulți oameni o să se apuce de joburi neconvenționale. Cu streaming-ul, nu prea exista neapărat o cerere, lumea își dorește să apară niște oameni noi pe Twitch.”

DOCTORUL_

Adrian are 36 de ani, este pasionat de jocuri video încă din copilărie și este considerat cel mai bun streamer dintre doctori si cel mai bun doctor dintre streameri.

ELMUROROSA

ELMUROROSA a strâns o comunitate remarcabilă pe Twitch datorită streamer-urilor sale distractive, în care comentează pe tot felul de subiecte.

ANDAPUSS

Anda are 26 de ani, s-a născut în Suceava, dar stă în București. Pe stream-ul ei poți vede, în mare parte, content pe just chatting, react, cooking streamuri și uneori gameing.

MAVRO_JR

MAVRO_JR are 31 de ani, se descrie ca he/him, trăiește în Bucuresti, este specialist telecomunicații și recunoscător de muzică. Mavro.live a strâns o gamă largă de fani care aleg să-l urmărească constant pe Twitch.

DOMNUVLAD

Vlad s-a făcut cunoscut prin conținutul lui „Toxic și Hot Taker”. S-a descrie ca fiind singurul streamer relevant de la emisiunea Insula Iubirii.

MORNINGGLORYCUEXARHU

Acest canal nu cred că are nevoie de introducere, mai ales dacă, din când în când, mai lași pe Rock FM dimineața, când ești în drum spre școală sau muncă. Pe Twitch poți urmări emisiunile haioase ale lui Exarhu.

Tu ce streameri de pe Twitch urmărești și de ce? Scrie-ne pe Ai un pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 24 noiembrie?

Un stil de viață sănătos inspirat de conținutul Henriettei Isán