in

AdorAdor

Clasamentul creatorilor români de pe Twitch este aici!

Tu pe cine urmărești în decembrie?

Twitch este una dintre cele mai populare platforme de streaming pentru jocurile video și este folosită de milioane de oameni din întreaga lume. În România, există mulți creatori talentați care și-au construit o comunitate puternică pe Twitch prin conținut original și captivant.

În acest articol, vom explora top 10 creatori români de pe Twitch, din luna decembrie.

ITSABOUTANNA_SLOT

Acest canal de Twitch ne prezintă o parte din lumea jocurilor de noroc. Cu o gamă mare de fani, ITSABOUTANNA_SLOT arată publicului distracția jocurilor de casino, dar și riscurile pe care le aduc ele.

Maraciuca

Este un streamer talentat și apreciat în comunitatea Twitch. El este cunoscut pentru abilitățile sale în jocurile de strategie și pentru personalitatea prietenoasă.

AMYCLAIRE97

Amy Claire este un influencer urmărit pe toate platformele, mai ales pe Twitch. S-a făcut cunoscută pentru faptul că și-a pus găinile pe net mai creativ decât a făcut-o Iulia Albu, dar și pentru jocurile pe care le joacă.

SlanaMan

Un streamer popular care s-a specializat în jocurile de supraviețuire și de aventură. El oferă o atmosferă relaxată și distractivă în timpul live-urilor sale.

TRISSSMERY

Este o jucătoare pasionată, sexy și creează un conținut deosebit și original. Mai mult, ea este cunoscută pentru abilitățile sale în joc și pentru interacțiunea sa prietenoasă cu publicul.

Mințicriminale

Acest canal este la început de drum, dar oferă un conținut de înaltă calitate tuturor fanilor de true crime din România și nu numai.

SABINATEODORA

Stilist neironic care s-a apucat de Twitch ca să-și dea cu părerea. Vorbește de modă, se uită la ce mai apare pe la Fashion Week, comentează aparițiile de pe Red Carpet și tot ce este related cu zona de fashion.

GEREVEU

Acest streamer se descrie ca fiind pasionat de „gamingăreală & povești”. Iese în evidență prin conținutul de înaltă calitate și prin poveștile care de captează.

DIANAARTHE

O streamer-iță cunoscută pentru abilitățile sale în jocurile de tip simulator și aventură. Ea oferă un conținut distractiv și amuzant în timpul live-urilor sale.

STEFANATEODOROIU

Ștefania are multe animale. Unele dintre ele apar în live-urile pe care le face. Ea face conținut pe zona de gaming.

 

Acești creatori români de pe Twitch sunt doar câteva dintre mulții talentați care își împărtășesc abilitățile și pasiunea pentru jocurile video cu publicul lor. Fiecare dintre ei are un stil unic și oferă conținut original și captivant, care atrage mii de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Olga Verbițchi este engaged, vezi aici 💍

Nu știi cum să te îmbraci când ieși în club? Uite câteva idei de la Andreea Corb!