in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut internaționali de pe Twitch în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul complet

Ianuarie 2024 este aici și mă întrebam ce streameri de pe Twitch ai urmărit de când a început noul an. Dacă ai fost prea ocupat cu noile rezoluții, m-am gândit să documentez un top 10 cei mai urmăriți streameri de Twitch din ianuarie 2024, cel puțin până acum.

Ce zici? Poate găsești și creatori noi, care să te inspire.

NINJA | RICHARD TYLER BLEVINS

Ninja, față de luna trecută, a rămas pe primul loc. Ascensiunea la faimă a lui Ninja a început în martie 2018, când a jucat Fortnite alături de Drake, Travis Scott și JuJu Smith-Schuster, dobândind cel mai mare record de spectatori pe Twitch. Ninja este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din 2022, un streamer Twitch american, YouTuber și jucător profesionist. Obișnuia să joace fotbal înainte de a se decide să înceapă să joace jocuri video profesional.

AURONPLAY | RAÚL ÁLVAREZ GENES

Avarez, față de luna trecută, a mai crescut în clasament. El este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. Aliasul său online, AuronPlay, derivă de la numele lui Auron, un personaj din jocul video Final Fantasy X. El oferă comentarii satirice despre subiecte actuale sau pe alte videoclipuri de pe internet.

IBAI | IBAI LLANOS

În decembrie, Ibai se afla pe locul 10, acum pe 3. El este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. El este, de asemenea, comentator de sporturi pentru G2 Esports. În 2014, Ibai și-a început cariera în streaming League of Legends. În calitate de creator, a organizat mai multe evenimente de masă, cum ar fi „La Liga Santander Challenge”.

RUBIUS | RUBEN DOBLAS GUNDERSEN

Dacă stremerii de mai sus au evoluat față de luna trecută, Ruben a scăzut în clasament. El este un streamer Twitch spaniol-norvegian, YouTuber și actor, iar canalul său constă în principal în jocuri, Q&A, în cadrul cărora răspunde la întrebările fanilor și mai face schițe amuzante, printre altele.

xQc | FELIX

În topul din această lună a apărut un nou streamer, care, zice el, se pricepe la toate. În spatele contului xQc stă Felix, un tânăr de 25 de ani care joacă și câștigă fiecare joc.

THEGREFG | DAVID CÁNOVAS

Grefg este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Spania. YouTube-ul său are aproape 17 milioane de abonați, este un co-fondator al echipei de esports – Team Heretics, fondată în 2016. A început pe Twitch și, în scurt timp, a devenit unul dintre primii 10 spanioli cu cei mai mulți urmăritori. După un timp pe Twitch, Grefg a trecut la Mixer, platforma live pe care Microsoft a vândut-o către Facebook. După ce și-a încheiat contractul la Mixer, a revenit la streaming live pe Twitch și acum are peste 7 milioane de abonați.

TFUE  | TURNER TENNEY

Tfue, chiar dacă a scăzut în clasament, rămâne unul dintre cei mai buni streameri Twitch din 2022, este un streamer și jucător de esports Twitch american, cunoscut cu competență pentru că joacă Fortnite.

JUANS GUARNIZO

Un alt creator care s-a remarcat luna aceasta este Juans, fenomen viral în 2020, 2021, 2022 și 2023. Președinte Aniquiladores FC și câștigător al unui premiu Esland, al unui premiu Eliot, a 6 premii Simones, a 15 premii Zorman și vocea Spectacular Spider-Man în film.

SHROUD | MICHEAL GRZESIEK

Micheal este unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Canada, cunoscut pentru că joacă jocuri de tip împușcături la persoana întâi și Battle Royale, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant și multe altele.

POKIMANE | IMANE ANYS

Pokimane a mai scăzut în top, dar rămâne unul dintre cei mai buni streameri Twitch din Canada. Ea este cel mai bine cunoscută pentru fluxurile ei live pe Twitch, unde difuzează conținut de jocuri video, în principal despre League of Legends și Fortnite. Ea este, de asemenea, un membru OfflineTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cântăreața și creatoarea de conținut Mira au fost recent în mijlocul naturii, într-o escapadă la munte alături de familia sa.

Mira și lecția despre trecerea timpului: ”Nimic nu contează mai mult decat familia”

La Mița Biciclista ❤️ O experiență de neratat în București