AdorAdor

Totul despre Tudor Buțan: Cine este, Vârstă, Carieră

Descoperă citind acest articol, detalii despre viața youtuberului, Tudor Buțan!

Totul despre Tudor Buțan

Tudor Butan este unul dintre cei mai populari creatori de continut romani cu content de FIFA si fotbal. De asemenea, el a facut parte din echipa nationala de FIFA a Romaniei in perioada 2018-2020.

Continuă să citești acest articol, și vei descoperi câteva detalii impresionante despre campionul mondial și european la FIFA, care prin pasiune și implicare, a influențat un număr semnificativ de oameni să descopere frumoasa lume a fotbalului.

Cine este Tudor Buțan?

Tudor Buțan este un content creator în vârstă de 30 de ani, din București.

Sursă Imagini Instagram: @tudorwyz

Cariera lui Tudor Buțan

Tudor Buțan și-a început cariera pe YouTube din pasiune pentru creația video și fotbal, cu dorința de a împărtăși experiențele sale, cu un public cât mai larg.

În ceea ce privește studiile universitare, acesta a studiat în cadrul Academiei de Studii Economice din București, la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică.

La scurt timp, acesta a și început să activeze în domeniul studiat, astfel, în anul 2014, acesta a devenit programator în cadrul Crystal System, care este o întreprindere de consultanță și IT, care își asumă responsabilitatea de a ajuta clienții să ia decizii informate.

2016, a fost anul în care el, a devenit consultant în cadrul Raiffeisen Bank.

Ușor, ușor, în 2018 a început să facă pași înspre cariera de success de care se bucură în prezent, făcând parte din echipa națională de e-Fotbal a României, fiind FIFA Proffesional Player.

În August 2021, acesta făcea public faptul că a atins pragul de 100k de abonați pe canalul de YouTube, moment pe care l-a sărbătorit împreună cu persoanele dragi lui, la o masă în oraș, și pe care l-a postat și pe pagina oficială de Instagram, pentru a împărtăși cu urmăritorii bucuria și mândria pe care o avea în suflet, la acel moment.

“Un vis de 3 ani devenit realitate!”

De-a lungul carierei sale în online, acesta a colaborat cu diverse personalități din lumea gamingului și fotbalului, atât din România cât și din străinătate.

Aceste colaborări au inclus sesiuni de jocuri, turnee și diverse proiecte speciale pe YouTube. Câteva a dintre colaborări au fost cu persoane precum Conacu, Bogdan IBMFamily, Ovidiu Pătrașcu, și alții.

El a fost implicat și în numeroase turnee de FIFA și evenimente de gaming, precum Turneul Național FIFA 16 și turneele de lansare FIFA 17 și 18, unde a obținut locuri fruntașe.

Toate aceste colaborări și proiecte au contribuit semnificativ la creșterea popularității lui în comunitatea de gaming și YouTube, devenind astăzi unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming, din România.

Cum stă Tudor Buțan pe Social Media?

Canalul lui de YouTube, este urmărit de 346k abonați, unde te așteaptă cu motto-ul “Fotbalul ne unește pe toți!”, iar contentul abordat aici este unul focusat pe latura sportivă, și anume pe fotbal.

Dacă vrei să îl urmărești, îți pot spune că este o persoană constantă când vine vorba de a posta content, publicând zilnic, câte un videoclip în care împărtășește cu urmăritorii lui evenimentele sportive la care participă.

Tot aici, a realizat mai multe serii care au devenit populare, inclusiv videoclipuri în care testează produse de la jucători faimoși de fotbal,

Poți urmări cel mai recent videoclip postat pe canalul lui de YouTube, aici:


Pe platforma Instagram, Tudor Buțan este urmărit de aproximativ 130k followeri. Aici, acesta postează content de la meciurile la care participă, dar și aspecte personale ale vieții lui, pe care acesta simte să le împărtășească cu urmăritorii.

De asemenea, îl poți găsi și pe Facebook, sub numele Tudor Buțan, sau Twitter, cu numele @tudorbutan.

Tu îl urmărești pe Tudor Buțan pe Social Media?

În cazul în care ai ceva recomandări pentru noi, scrie-ne mesajul tău în secțiunea de comentarii, iar dacă ai un pont interesant despre Ovidiu Pătrașcu, lasă-mi mesajul tău aici! 😍🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Lorena Buhnici: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Lorena Buhnici: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Nocivanu'

Totul despre Nocivanu’: Cine este, Vârstă, Nume Real, Relație