in

AdorAdor OMGOMG

Tu știai că Alexia Eram și-a început cariera pe Disney Channel? A prezentat un serial TV, împreună cu Andra Gogan. Îți mai aduci aminte de el?

Alexia Eram este cunoscută la momentul de față în special datorită participării sale la America Express, însă ea a avut un debut remarcabil în lumea televiziunii de care multă lume fie nu știe, fie nu își mai amintește.

Alexia a apărut pe micile ecrane pentru prima dată la vârsta de numai 14 ani.

Cu toate că mulți poate că s-ar fi așteptat să o vadă pe micul ecran la PRO TV, alături de mama sa, Andreea Esca, însă Alexia și-a ales propriul drum în lumina reflectoarelor.

Debutul la televizor

Primul ei pas în televiziune a fost alături de Disney Channel, acolo unde, în adolescență, a prezentat emisiunea I Love Violetta. A fost o experiență captivantă, desfășurată în colaborare cu Andra Gogan și Adina Iliescu, și a avut ca temă telenovela argentiniană Violetta.

Emisiunea, difuzată începând cu luna octombrie a anului 2014, era un aperitiv delicios pentru fanii care așteptau lansarea celui de-al treilea sezon al serialului.

Într-o postare de pe Instagram, Alexia a mărturisit:

„Mi-am început cariera alături de Disney atunci când am prezentat alături de Andra Gogan și Adina emisiunea “I love Violetta”. Așa că Disney a rămas întodeauna în inima mea.”

Această experiență a fost nu doar un debut în televiziune, ci și o punte de legătură cu cariera sa ulterioară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Pe lângă succesul online, Alexia a pășit și în lumea televiziunii old school, participând la America Express, unde a reușit să câștige rapid inimile publicului prin autenticitatea și entuziasmul său.

De la debutul incitant alături de Disney Channel și până la prezent, Alexia Eram a strălucit în diverse domenii, arătând lumii că talentul și determinarea își găsesc întotdeauna drumul către succes.

Cu poveste fascinantă în spate, scrisă pas cu pas de o tânără care a reușit să-și construiască propria cale în lumina reflectoarelor televiziunii românești, tot ce putem spune este: Alexia, ne inspiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

CAPSALI este noul brand al Anei Capsali 🌟 Hai să vezi de ce ne-a cucerit instant

Brandul de bijuterii Intuitiv ne-a cucerit 🫠 Hai să vezi de ce!