in ,

AdorAdor OMGOMG

Tu ce rutină urmezi pentru a te pregăti de un movie night? Adina Boboc ți-o arată pe a ei

Adina Boboc, cunoscută pentru simplitatea și autenticitatea ei, ne dezvăluie ritualul său de vizionare a filmelor într-un mod cu totul special și reconfortant. Într-un videoclip plin de familiaritate, Adina împărtășește pașii simpli, dar esențiali, pentru a transforma seara de film într-o experiență reconfrotantă.

Step 1

Primul pas al ritualului este alegerea ținutei perfecte pentru extra confort, iar Adina ne arată că cele mai cozy pijamale sunt esențiale pentru a te simți ca acasă. Și, pentru că detaliile fac diferența, nu pot lipsi șosetele preferate, care adaugă un plus de confort și căldură, creând o atmosferă relaxată și familiară.

Step 2

Pasul doi este dedicat acelui moment în care te înfășori în cea mai pufoasă păturică pe care o poți găsi. Adina ne arată că aceasta este cheia pentru a te simți învăluit într-o atmosferă deosebit de plăcută și cozy, pregătit să te lași purtat de povestea filmului.

Step 3

Și pentru că nicio seară de film nu este completă fără un snack delicios, Adina ne dezvăluie pasul trei al ritualului său – punga de chipsuri Lay’s preferată. Cu umor și entuziasm, ea subliniază că aceasta transformă orice experiență de film într-una de 50.000 de ori mai cool.

@adi__ina Niciun film fără Lay’s mai ales că poți să câștigi premii tari dacă cumperi orice pungă Lay’s și înscrii bonul pe lays.ro ! #niciunfilmfaralays #laysromania #castigaculays @Lay’s Romania ♬ sunet original – Adina Boboc

Dar surprizele nu se opresc aici! Adina ne împărtășește că, achiziționând orice pungă Lay’s și înregistrând bonul pe lays.ro, avem șansa de a câștiga 300 RON pe oră, 10 perechi de șosete ediție limitată pe zi sau premiul cel mare de 50.000 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O incursiune în trecut cu 4fără15. Află tot ce trebuie să știi despre clubul de carte ce va avea loc online, pe 28 noiembrie

Care-i treaba cu Artichoke Social House, localul din București unde s-ar putea să dai peste Silviu Faiăr?