in ,

AdorAdor OMGOMG

Tu ce rutină urmezi pentru a te pregăti de un movie night? Adina Boboc ți-o arată pe a ei

Adina Boboc, cunoscută pentru simplitatea și autenticitatea ei, ne dezvăluie ritualul său de vizionare a filmelor într-un mod cu totul special și reconfortant. Într-un videoclip plin de familiaritate, Adina împărtășește pașii simpli, dar esențiali, pentru a transforma seara de film într-o experiență reconfrotantă.

Step 1

Primul pas al ritualului este alegerea ținutei perfecte pentru extra confort, iar Adina ne arată că cele mai cozy pijamale sunt esențiale pentru a te simți ca acasă. Și, pentru că detaliile fac diferența, nu pot lipsi șosetele preferate, care adaugă un plus de confort și căldură, creând o atmosferă relaxată și familiară.

Step 2

Pasul doi este dedicat acelui moment în care te înfășori în cea mai pufoasă păturică pe care o poți găsi. Adina ne arată că aceasta este cheia pentru a te simți învăluit într-o atmosferă deosebit de plăcută și cozy, pregătit să te lași purtat de povestea filmului.

Step 3

Și pentru că nicio seară de film nu este completă fără un snack delicios, Adina ne dezvăluie pasul trei al ritualului său – punga de chipsuri Lay’s preferată. Cu umor și entuziasm, ea subliniază că aceasta transformă orice experiență de film într-una de 50.000 de ori mai cool.

@adi__ina Niciun film fără Lay’s mai ales că poți să câștigi premii tari dacă cumperi orice pungă Lay’s și înscrii bonul pe lays.ro ! #niciunfilmfaralays #laysromania #castigaculays @Lay’s Romania ♬ sunet original – Adina Boboc

Dar surprizele nu se opresc aici! Adina ne împărtășește că, achiziționând orice pungă Lay’s și înregistrând bonul pe lays.ro, avem șansa de a câștiga 300 RON pe oră, 10 perechi de șosete ediție limitată pe zi sau premiul cel mare de 50.000 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O incursiune în trecut cu 4fără15. Află tot ce trebuie să știi despre clubul de carte ce va avea loc online, pe 28 noiembrie

Care-i treaba cu Artichoke Social House, localul din București unde s-ar putea să dai peste Silviu Faiăr?