in ,

OMGOMG

Travis Scott vine în România: Cine este, Nume Real, Vârstă, Carieră

Trăiește aventura vieții tale alături de Travis Scott la Beach, Please!

Travis Scott la Beach, Please!

Travis Scott va scrie istorie, în premieră, vara asta la Beach, Please!, festivalul urban de mare anvergură de la malul mării, care a făcut vâlvă printre iubitorii de muzică trap, și nu numai.  Artistul în vârstă de 33 de ani, va crea o atmosferă incendiară în 14 iulie 2024, interpretând unele dintre cele mai cunoscute hituri ale momentului, ale căror versuri le cunoști cu siguranță.

Travis Scott la Beach, Please!

Sursă Imagine Instagram: @beachplease

Cine este Travis Scott?

Originar din Texas, Travis, pe numele său real Jacques Berman Webster II, este un artist complet. Rapper, compozitor de muzică, dar și producător muzical, a fost nominalizat în multiple ocazii la prestigioasele premii Grammy, și nu numai. El este considerat un „icon” al rapp-ului datorită hiturilor pe care le-a scos de-a lungul timpului și locului pe care și l-a croit în industria muzicală internațională.

Cu cine a fost într-o relație Travis Scott?

Pe lângă viața de artist care l-a consacrat, Travis Scott mai este cunoscut și pentru relația pe care a avut-o cu faimoasa mezină a familiei Kardashian, Kylie Jenner, cu care are în prezent doi copii, pe nume Stormi Webster și Jacques Webster.

Sursă Imagini Instagram: @travisscott

De ce a ales Travis Scott să concerteze în România?

Chiar dacă pe lista inițială a concertelor, apăreau doar show-uri solo, ulterior, rapper-ul s-a răzgândit și a actualizat lista țărilor în care va cânta, anunțând faptul că vara asta va fi prezent la două festivaluri din Europa, unul fiind în Viena, iar celălalt în România, la Beach, Please!

Poți găsi lista țărilor și concertelor pe care Travis Scott le va susține în următoarea perioadă, chiar aici!

Momentul anunțării veștii că Travis Scott va cânta la Costinești, a fost unul exploziv, și a provocat o mișcare colosală a fanilor care erau plini de entuziasm și delir, și care așteptau cu sufletul la gură următorul nume international care se va alătura line-up-ului festivalului.

Postarea oficială a anunțului, a strâns în scurt timp peste 200.000 de aprecieri pe Instagram, iar în secțiunea de comentarii oamenii nu s-au dat înlături din a-și exterioriza entuziasmul, folosind cuvinte de apreciere, atât cu referire la artistul Travis Scott, cât și cu referire la organizatorul festivalului, Selly, pentru această reușită, de a include în line-up-ul oficial un nume international, atât de relevant pentru ascultătorii de muzică din România.

Multe reacții de apreciere și entuziasm au apărut, la scurt timp și din partea unor artiști cunoscuți și vloggeri români, precum, eminpersoana, therealred, HHTV sau BVCOVIA, care au abordat subiectul prin intermediul unor clipuri postate pe paginile personale de pe YouTube.

Odată cu reacțiile pozitive, au apărut și cârcotașii, care au pus la îndoială verosimilitatea informațiilor, afirmând faptul că anunțul ar fi o potențială mișcare de marketing.

Cu toate acestea, Selly s-a mobilizat foarte rapid și a postat pe social media lista oficială a concertelor pe care Travis Scott urmează să le aibă în următoarea perioadă, iar pe acea listă se regăsește și festivalul Beach, Please!

Scopul postării a fost acela de a pune capăt tuturor speculațiilor apărute în mediul online.

Nu la mult timp după marele anunț, numărul biletelor vândute a fost unul covârșitor.

Travis Scott va cânta la Beach, Please!, care va avea loc în perioada 10-14 iulie, unde vei avea ocazia să asculți live și alte nume mari internaționale ale muzicii, pe care tu le adori.

Cine mai vine la Beach, Please!?

Printre artiștii de seamă se numără  Anitta, Lil Pump, Ice Spice, 6ix9ine, City Morgue, Wiz Khalifa, și mulți alții.

Tot în premieră, data de 10 iulie, devine official „Day 0” a festivalului, în care vei avea ocazia să îți faci încălzirea pentru următoarele patru zile de festival,  iar data de 14 iulie devine “Day 4”, în care distracția va fi amplificată, mărindu-se line-up-ul festivalului.

Așadar, vor fi în total cinci zile de festival, deoarece doar trei zile nu erau suficiente pentru toate surprizele pe care organizatorii festivalului le-au pregătit pentru tine!

So, pregătește-te pentru cea mai tare și vibrantă experiență a vieții tale!

Biletele și lista artiștilor confirmați la festivalul Beach, Please! o poți găsi aici!

Travis Scott la Beach, Please!

Sursă Imagine Instagram: @beachplease

Have fun! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum a arătat evenimentul Creators.talks Video content de la A la Z

Cum a arătat evenimentul Creators.talks: Video content de la A la Z?

Noaptea Muzeelor 2024: Când este și program

Noaptea Muzeelor 2024: Când este și program