in , ,

OMGOMG

Travis Barker neagă zvonurile legate de implicarea sa în conflictul dintre Kourtney și Kim Kardashian

În urma speculațiilor ce au circulat, Travis Barker a negat ferm orice implicare în conflictul dintre soția sa, Kourtney Kardashian, și sora acesteia, Kim Kardashian.

Cu toate că fanii s-au întrebat recent dacă bateristul de la Blink-182 a avut vreo contribuție la disputa dintre cele două surori, Travis a explicat într-un interviu acordat Los Angeles Times că pasajele din biografia sa din 2016, în care menționează că a considerat-o pe Kim atractivă când s-au întâlnit pentru prima oară în 2006, nu au nicio legătură cu ce s-a întâmplat.

Barker a subliniat că motivele din spatele dezvăluirilor din trecut au fost de natură personală și terapeutică, afirmând că soția sa, Kourtney, știe de discuțiile avute cu Kim și că nu s-a întâmplat nimic rău.

Conflictul dintre Kourtney și Kim a început după lansarea colaborării SKIMS a fondatoarei de brand, care a avut loc puțin după nunta din Italia a lui Travis și Kourtney, organizată de Dolce & Gabbana.

Deși tensiunile au fost prezentate în reality show-ul de pe Hulu, pare că surorile sunt acum dispuse să treacă peste neînțelegeri, iar Kourtney a glumit recent pe seama conflictului lor on-camera cu un omagiu emoționant la ziua surorii sale. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noul eveniment Mara Mura: Sărbătorim în fiecare zi alături de prieteni

Cum s-a văzut în online botezul emoționant al micuței Ecaterina, fiica lui Liviu Teodorescu