in ,

AdorAdor DrăguțDrăguț

Tradiții Americane în inima Transilvaniei: Cum sărbătorește Janna Damigeană Ziua Recunoștinței de când s-a mutat în România?

În centrul pitorescului Cluj-Napoca trăiește o americancă ce ne îndrăgește țara. Este vorba despre Janna Damigeană, care, alături de soțul ei român, și-a construit un cămin plin de dragoste, în care se îmbină în armonie tradiții din ambele colțuri ale lumii.

Recent, Janna a împărtășit cu comunitatea sa online bucuria și provocările de a celebra Ziua Recunoștinței în România, unde această sărbătoare nu este la fel de recunoscută și sărbătorită ca în America.

Într-un videoclip emoționant, Janna a mărturisit că, deși în Statele Unite oamenii sărbătoresc în a patra zi de joi din luna noiembrie Ziua Recunoștinței, în România este doar o zi joi la fel ca oricare alta.

Cu toate acestea, determinată să păstreze vii tradițiile familiei sale, Janna a hotărât să organizeze o cină specială de Ziua Recunoștinței în weekend, invitându-și familia și prietenii la ea acasă.

@jannadamigeanaI may be just trying to make sure i dont miss anything on my grocery list, 😂♬ original sound – JannaDamigeana

Într-o postare de follow-up plină de entuziasm, Janna a arătat comunității online ceea ce a cumpărat pentru masa festivă, dezvăluind ingredientele alese cu grijă pentru a recrea aromele autentice ale sărbătorii americane.

Însă surpriza cea mai dulce a venit în momentul în care ne-a prezentat încă o mică tradiție de familie: achiziționarea de pijamale tematice de Crăciun pentru întreaga familie.

Povestea pijamalelor de Crăciun a devenit o tradiție dragă pentru Janna și familia ei. Primite drept cadou în ajun, aceste pijamale devin „uniforma” lor pentru dimineața specială a zilei de Crăciun, creând astfel amintiri pline de căldură și unitate.

@jannadamigeana Replying to @Bianca Mălureanu ♬ original sound – JannaDamigeana

Cu un ton cald și prietenos, Janna a împărtășit cum, chiar dacă este departe de casă, ea încearcă să păstreze vii tradițiile și sărbătorile cu care a crescut, într-o țară în care aceste obiceiuri nu sunt neapărat la fel de răspândite.

Pentru comunitatea online, aceasta a fost o experiență plină de emoție și încărcată de autenticitate.

Așteptăm cu nerăbdare următorul videoclip al Jannei, în care să ne împărtășească momente din cina și sărbătoarea de Ziua Recunoștinței pe care a organizat-o cu atât de multă dragoste și devotament în căminul său din inima Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Blush-urile de la SHEIN – how do we feel about them? 💄

Anca Broască, antreprenor și creator de conținut: „Eticheta de creator de conținut e o bucățică prea mică din tot ce fac.”