in ,

AdorAdor

„Totul se rezumă la calitatea timpului și a conversațiilor” – vezi ce spune Carmen Grebenișan în noul ei ad

În marea de influenceri români, Carmen Grebenișan a devenit un nume de referință, remarcându-se prin pasiunea sa pentru frumusețe și modă.

Noua ei postare

În ultima ei colaborare cu brandul Borotalco, Carmen a adus în prim-plan un mesaj inspirator, dulce și cool: „Totul se rezumă la calitatea timpului și a conversațiilor.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Carmen Grebenișan, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea „Survivor”, unde a înfruntat trasee extrem de solicitante, își surpinde zilnic urmăritorii cu cele mai cool outfit-uri, make-up looks și campanii realizate în așa fel încât să fie a breath of fresh air.

Postarea ei recentă a stârnit curiozitatea și interesul, arătând o latură mai profundă și extraordinar de umană a sa.

În reel-ul creat pentru Borotalco, Carmen aduce în prim-plan importanța relațiilor și a timpului petrecut alături de partener.

Mesajul lui Carmen pentru urmăritori

Cu un ton relaxat și prietenos, mesajul ei este clar: viața este despre acele mici conversații și momente pe care le împărtășim cu cei apropiați.

Întrebările simple precum „Ce vrei să mănânci la micul dejun?” sau „Cum ai dormit aseară?” devin puncte cheie în relația noastră cu cel drag.

Într-o lume agitată și mereu conectată, Carmen ne amintește că nu trebuie să trecem cu vederea aceste mici detalii care ne leagă și ne fac să ne simțim apropiați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Carmen Grebenișan nu face doar publicitate unui produs, ci împărtășește o filozofie de viață: să apreciem fiecare moment și să păstrăm legăturile strânse cu cei din jurul nostru.

Tu ce zici de mesajul lui Carmen?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Campania #SorrynotSorry: BT vorbește despre nevoia educației financiare a generației tale

Cine are ziua de naștere pe 23 octombrie?